jj..odpověd máš taky vlevo nahořeála píše:mas SZ (vlevo nahore)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
jj..odpověd máš taky vlevo nahořeála píše:mas SZ (vlevo nahore)
v pořádku ... jak jsem psal ... víše ..účelem bylo spíše poradit co stím problémem,já jsem ho ansvým autě taky řešil .. proto jsem jsem i dal topic z BMW klubu jenom aby jste si nemyslely že jsem nějaký nafoukaný kretén co se sem došel přiživovat .. chtěl jsem trochu důvěry ... když jsem nováček kterej tady nabízi služby ..funzoo píše:kamarád si koupil celou opravnou sadu na renovaci zažloutlých plexi světel, dával za to asi kolem 500 a udělal dvě auta a ještě trochu zbylo.. výsledek úplně stejný..
nikoho nechci odrazovat od výše položeného inzerátu, jen přikládám další možnost jak si to zrenovovat vklidu a pohodě sám.. osobně bych určitě nejel do břeclavi jen kvůli světlům..
Radoš 92 píše:Mně by zajímala cena světel a pak cena celého auta.
u Zafiry se vlezeš do tý ceny ...Marťasek píše:Hezká práce a myslím si, že i cena je dobrá - když člověk ví, jakou to dá dřinu to uvést do takového stavu! Ty světla jsou luxusní.
zajímalo by mě kde sídlíte? (v popisu by to nebylo špatný mít) a taky cena za zafiru (bez světel ty mám nový) jen lak - nějak jsem zlenivěl to takhle krásně udělat...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |