Příspěvek
od Radoš 92 » 01 srp 2011, 21:10
No mně na novém odrazuje to, že když nechodíš na servisky, tak propadá záruka, když chodíš, tak to stojí více než když koupíš po prvním majiteli jemně ojeté, (cca 30.000km). Tak proto, nejde o to, že není v nabídce nějaká karosářská varianta. Teď byl hezký článek tuším ve Světu Motorů, kde popisovali i pracovníci aut. servisů, jak se dělají garančky, že se to píše, ty to zaplatíš a oni ti to nevymění, díly si berou jinam na prodej, a tobě jak se to rozsype, tak stejně nepochodíš, protože nic nedokážeš. Jediná věc je mít snad někoho z rodiny v servise, kde tvou značku dělají a aby na to dohlídl, když mu věříš. to je druhá stránka, sice to samozřejmě nemusí být ve všech servisech... Ale pokud bych myslel tvou otázku, jestli bych na to měl jinak, tak v případě "měl" beru to, že mi nedělá problém si koupit auto za půl mega a nějaká garančka mně nerozhodí, jen nepojedu na měsíc do Egypta, ale jen na týden na Mallorcu, tak kdybych takhle na to měl, tak bych to koupil.
Každý mi říká, že to je staré auto, čerpadlo, spojka, no jo, ale já do toho dal pořád polovinu toho, co "dejme tomu že sem dám slovo brácha, ségra, strýc, máma a podobně", do nového za garančky, přestože to bylo kupováno jako nové, o 3 roky mladší a výbava nulová. (Oproti tomu mému).
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE