Re: mirdova2908 Astrulka
Re: mirdova2908 Astrula+new foto str.16
Dnes v praci vymenene zadni brzdove pakny
debilni bubny nesli ven byly malinko zrezle minul sem na ne cele WD aby povolili,ale sroubovakem to povolilo a konecne ticho.Jeste dostelovat rucku a pristi tyden muzem na STK
debilni bubny nesli ven byly malinko zrezle minul sem na ne cele WD aby povolili,ale sroubovakem to povolilo a konecne ticho.Jeste dostelovat rucku a pristi tyden muzem na STK
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- Reklama
dnes probehla STK na dalsi 2roky klid
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hezký.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Tak v patek jedu pro tři veci do P????A nebo H????A a v pondely prijdou dalsi dve veci postou.Po par dodelavek na tich veci to bude na aute a dam hned foto pocitam tak pristy vikend kdyz vsechno pujde jak ma.
oj nejaky praskly ten predni spoiler...ty svetla asi napodobím ale chci aby byl vidět i blinkr,to máš polepené folií???
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
spoiler dostal par ran od snehu a obrubniku ale bude zmena a svetla jsou strikani sprejem na svetla a jde to i pak sundat odstranovacem
jasne tento neni zas tak extra mi se tam nelibi ze po stranach je niz nez uprostred,ja uz si predni spoiler vyrabim z zadniho narazniku F astry kombiku....tak ja zkusim folii sem strikal svetla ale predtim sem je lehce 1000 smirglem obrousil a bylo to matne a nesvitily moc tk sem to sedřel takže koupě novych a pak se uvidi...kdyz mas ten diesel nemas nekde fotku jak vypada kryt pod motorem?jestli ho tam mas?..odstranovac na barvu neni treba kdyz ti torchu ve spreji zbyde da se to pouzit jako odstranovac
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
jj ten spoiler sem dostal zadara,a svetla sem si sprejoval doma sam nechtel sem se koukat na tu zlutou smerovku,kryt motoru nemam ale tady jehttp://aukro.cz/kryt-pod-motor-kryt-mot ... 44014.html
nechapu ze ji nedali cirou kdyz je cira vepredu,ja koupim svetla s bilou abych zalepil jen koncove a mhlhu..dik ale potreboval sem foto na aute jen tak,nechci ho koupit delam si vlastni zatim jen kousek vepredu at chranim chladic pak se uvidi,nic moc,jeste sem dodelal lepsi kryty v prednich podbezich at to nefika na motor a chladic kdyz proletim kaluz jen pro ukazku snad ti nebude vadit ze sem navalim fotky kdyby jo smaznu to,zbytek bude u meho auta
Uploaded with ImageShack.us
no jenom aby to plnilo svuj ucel.Kdyz na neco najedes tak ti ten plisek moc nepomuze,ten se hned ohne a casem bude reznout a rezonovat,ten kryt motora prodavaji i na jine typy motoru
A kdyby si ten spodek natrel aspon cernou barvou tak by to na fotkach nebylo tak okate,ale jak tak koukam ses dobrej mladej kutyl
A kdyby si ten spodek natrel aspon cernou barvou tak by to na fotkach nebylo tak okate,ale jak tak koukam ses dobrej mladej kutyl
mas samozrejme pravdu plech ochrání jen prodi vodě a menším oděrům,nějaký náraz ho zruší,kdyžtak mrkni už sem to dodělal kryt je cely ale ale s tím reznutím pravdu nemáš je to plech ke kamnům ten ležel 10 let ve sklepě a nic nebude reznout nene
upravuju všechno kola,komply,auto.. diki ale všecko dělám moc s nadšením a pak to nevypadá jak by mělo
moje kolo:http://www.youtube.com/watch?v=2fWTSQLCbMI
http://www.youtube.com/watch?v=3pLkdV9E ... re=related
ALE JESTE k tvemu autu zda se mi moc vysoko na to ze mas gumy 55 ja mam original podvozek i rozmer kol a pneu a celkem to lezi u zeme mozna oticky klam,nebo mam neco v haji..
upravuju všechno kola,komply,auto.. diki ale všecko dělám moc s nadšením a pak to nevypadá jak by mělo
moje kolo:http://www.youtube.com/watch?v=2fWTSQLCbMI
http://www.youtube.com/watch?v=3pLkdV9E ... re=related
ALE JESTE k tvemu autu zda se mi moc vysoko na to ze mas gumy 55 ja mam original podvozek i rozmer kol a pneu a celkem to lezi u zeme mozna oticky klam,nebo mam neco v haji..
no k tvemu kolu nemam slov ti co muzes to vytunis ale byl sem stejnej skoro akurat sem to nerealizoval
mam vymenene zadni pera origo a jestli se ti zda ze ho mas nizko zalezi,jakej rozmer kol mas ja mam 205.55R16 a jestli jsou pera v poradku jak na predku tak i v zadu
mam vymenene zadni pera origo a jestli se ti zda ze ho mas nizko zalezi,jakej rozmer kol mas ja mam 205.55R16 a jestli jsou pera v poradku jak na predku tak i v zadu
stalo hodně času i peněz bylo vic verzi hlavně ty blinkry měly stejnou frekvenci jak blikani auta ale ve předu nebyly tam byla jen jedna H4 ale nic moc nesvitila
některé věci je lepší nerealizovat udělal sem elektrokolo ale motor shořel po první jízdě takže asi 2000 v haji
ja mam kola 15´ 6J gumy 185/55 (zimní) možná už ten předek je starý,dnes sem našel zbytek izolačky od narvy auta takže někdo nejspíš stříkal pravý blatník ,bouralo se bouralo
možná je to tou fotkou ale předek jakoby si měl tak o 3cm výš ale neřešit
některé věci je lepší nerealizovat udělal sem elektrokolo ale motor shořel po první jízdě takže asi 2000 v haji
ja mam kola 15´ 6J gumy 185/55 (zimní) možná už ten předek je starý,dnes sem našel zbytek izolačky od narvy auta takže někdo nejspíš stříkal pravý blatník ,bouralo se bouralo
možná je to tou fotkou ale předek jakoby si měl tak o 3cm výš ale neřešit
100%predek neni vis nato si davam bacha,kdyz to tak bylo,byly v hajzlu zadni pera