Pokuta a body :(
Re: Pokuta a body :(
Pokud jsi viděl fotku a nejsi tam vidět, tak osoba blízká bude nejlepší řešení. Oni to odloží a bude klid. Ale pro jistotu bych tam zavolal.
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
dneska uz se nemužeš vymlouvat na osobu blízkou.. muze v tom jet třeba teta ale za to co uděla teta za volantem je odpovědny majitel vozidla ktery je na něj napsany.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
osoba blízká ještě platí ale brzo už nebude. Jsi odpovědný za provoz vozidla ale právě osoba blízká je ta formulka abys nemusel uvádět kdo řídil.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
Takže pánové. Už tohle mám za sebou. Pokud je možnost podání písemného vysvětlení stačí napsat že je to tvoje vozidlo ale ty jsi neřídil ale řídila osoba tobě blízká proti které odmítáš vypovídat ( nejlépe tak jak je to v zákoně) a oni to smáznou ze stolu. Protože se tím nikdo nebude zabývat kvůli tisíci koruně kterou ztebe dostanou. Někde bych ten dopis možná ještě našel. Určitě se ktomu nepřiznávej!!! Pokud se tam dostavíš usvěčí tě z přestupku. A v případě že by pak chytli znova za rychlost dostaneš vyší pokutu. Pokud by jsi chtěl něco brnkni 608558346
Naposledy upravil(a) jaraK dne 20 čer 2011, 17:35, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM
A jak říká HANT osoba blízká stále funguje ted to jde na schválení do senátu teprve. A ikdyž nebude platit a ty tam dojdeš a řekneš žes to neřídil tak zaplatíš jen pokutu bez odebrání bodu.
A za další máš právo nato chtít vidět písemnou dokumentaci o kalibraci radaru která musí být prováděna každý 3 měsíce, dál pravoc obce k měření rychlosti v daném úseku a za další pokud to patří obci jako že jo přesvědčit se zda tam byly cedule o informování o měření. Takže než aby to tam nekdo hledal se na tebe vykašlou.
- Marťas-Pupík
Naposeldy jsem to pro kamosku napsal takto (parkovala na vyhrazenem stani a mela za steracem listek)...
Dne 2.3.2011 jsem za stěračem vozu našla výzvu k podání vysvětlení s tím,že vozidlo bylo dne 1.3. 2011 zaparkováno na vyhrazeném stání – viz kopie vaší výzvy.
K dané věci bych uvedla, že vozidlo jsem na vyhrazené parkoviště nezaparkovala. Dne 1.3.2011 měla vozidlo zapůjčené osoba mi blízká s tím, že si vozidlo dne 2.3.2011 vyzvednu na parkovišti (….tam a tam). Po příchodu na parkoviště, jsem vozidlo našla i s vaší výzvou.
Vzhledem k tomu,že bych svou výpovědí mohla osobu mi blízkou vystavit nebezpečí postihu za přestupek, využívám tímto možnosti dle ustanovení § 60 odst. 1) zákona č. 200/1990 Sb. Zákona o přestupcích a v dané věci nebudu dále vypovídat.
Tak si to uprav na svuj pripad a klidne pouzij.
Dne 2.3.2011 jsem za stěračem vozu našla výzvu k podání vysvětlení s tím,že vozidlo bylo dne 1.3. 2011 zaparkováno na vyhrazeném stání – viz kopie vaší výzvy.
K dané věci bych uvedla, že vozidlo jsem na vyhrazené parkoviště nezaparkovala. Dne 1.3.2011 měla vozidlo zapůjčené osoba mi blízká s tím, že si vozidlo dne 2.3.2011 vyzvednu na parkovišti (….tam a tam). Po příchodu na parkoviště, jsem vozidlo našla i s vaší výzvou.
Vzhledem k tomu,že bych svou výpovědí mohla osobu mi blízkou vystavit nebezpečí postihu za přestupek, využívám tímto možnosti dle ustanovení § 60 odst. 1) zákona č. 200/1990 Sb. Zákona o přestupcích a v dané věci nebudu dále vypovídat.
Tak si to uprav na svuj pripad a klidne pouzij.
Opel Astra G 1,7 DI 16 V 125 000 Km Hatchback, r.v. 2001
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je na fotce vidět jenom spz a ne žádný obličej, potom bohatě stačí napsat, že využíváš práva nevypovídat. Žádná osoba blízká není ani třeba, protože ani tak nemůžou prokázat, kdo řídil a stejně to budou muset odložit. Jakmile napíšeš nebo řekneš, že víš, že jsi jel rychleji a podobně, dostaneš flastr, je to správní řízení, u toho se moc smlouvat nedá, není to jantar v čepici na silnici.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
O nás
Fotky co mi přišly jsou skenovaný a tisknutý šedě, takže na nich není nic vidět, ale jakou kvalitu fotek mají oni k dispozici netuším. Zkusím to zahrát na osobu blízkou a uvidí se. Díky za rady
osob blízká platí i podle nový novely... sice vás všechny straší že odpovědnost je na vlastníkovy... ano ale ten může nesouhlasit s přestupkem a rozebíhá se celý kolotoč znova a policie můsi dookázat kdo řídil... osoba blízka... tady dady dá :.D a jedna věc... i když je na fotce vidět ksicht... policie musí dokázat že je váš takže i kdyby znamínko o velikosti mexického dolaru odpovídalo nikdy se k tomu nepřiznat...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
No já viděl svojí fotku na monitoru, byla sice černobílá, ale jak do občanky - 1000 Kč + 2 body
Naposledy upravil(a) Defender dne 20 čer 2011, 19:39, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
-
- Kontaktovat uživatele:
Když právě součástí týhle novely je to, že přehodili důkazní břemeno na majitele auta, takže je nezajímá, kdo řídil. Pokud se chceš vyhnout postihu, práskneš nám, kdo řídil. Proto ty akce s kamarádem z Kambodže....
O nás
O nás
ale pozor já říkám že jako majitel s přestupkem nesouhlasím... a ted je znava na policii aby našla pachatele... chapišto? a nemachruj tenhle výklad sis přečetl umě na fejsuMajesty píše:Když právě součástí týhle novely je to, že přehodili důkazní břemeno na majitele auta, takže je nezajímá, kdo řídil. Pokud se chceš vyhnout postihu, práskneš nám, kdo řídil. Proto ty akce s kamarádem z Kambodže....
-
- Kontaktovat uživatele:
Já už toho přečetl o tom všude možně dost. Takže musíš buď použít někoho nebo odmítnout výpověď, když nebudeš souhlasit, stejně to znovu prošetří a dojdou k závěru, že přestupek byl a zase znova od začátku, plať nebo práskej a nakonec to přijde jako rozhodnutí samosoudcem bez možnosti odvolání. Právě že díky tomu jak to napsali, pachatele hledat nemusí, automaticky je podle zákona pachatel majitel. Těch kliček už moc nezbývá, protože to napsali tentokrát moc dobře, takže je nic moc zajímat nebude. Jsou to sráči...
O nás
O nás
někdo spáchá s mim autem přestupek.... podle novely sem za to auto odpovědný já... fajn ale já podám odpor... a to je moje ustavní právo.... čímž budu vyzván k podání vysvětlení ve věci spáchaného dopravního přestupku.... zde mám stále právo nevypovídat proti sobě a osobě blízké neboť mi to zákon o přestupcích ve svém § 60 umožňuje....
takže co? poküd si tu slavnou novelu projdeš zjistíš že vlastně novela v podstatě ztratila smysl dobrý ne
takže co? poküd si tu slavnou novelu projdeš zjistíš že vlastně novela v podstatě ztratila smysl dobrý ne