NEHODA A POROD - nové fotky opravy na str. 3! OPRAVENO!
- pavel kotulán
- Kontaktovat uživatele:
Re: NEHODA A POROD
Chlapi, díky moc za gratulace! Malej je už doma a jí jak blázen! Doufám že to brzo spravím a budu ho vozit!
- Reklama
- vasekpetr1
Na to máš přece kočár, ne?
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
-
- Kontaktovat uživatele:
To určitě má, ale u toho se musí po svých a tlačit, kdežto tenhle kočár se posunuje sám a bez námahy....
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
O nás
taky gratuluji a preji hodne zdravi nech vam male dela jenom radost a at auto das rychle dokupy at se muzete kocikovat vsichni v jednom kocaru
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- vasekpetr1
Ale když ucítí únavu po náročném tlačení, kočár zaparkuje před občerstvovnou a může doplňovat "kalorie". Hlavně tam ten kočár potom nezapomenout...
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
- pavel kotulán
- Kontaktovat uživatele:
to sice jo - budu jezdit s kočárkem! Už se na to těším, ale rodinu máme trošku rozfrcanou, a to fakt bez auta nejde!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pavliku velika gratulace, auto se opravi, ale zivot mame jen jeden, dite je super, ale najdou se chvilky kdy i sebevetsi klidas chytne nerva
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- pavel kotulán
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj klubáci! Nabídněte někdo za rozumné ceny náhradní díly na předek! Nemám moc financí - to víte rodina se rozrostla a nemám příjmy jako ředitel sazky! Bylo by potřeba moc dílů, např. : výstuha, oba nárazníky, podběhy, chladiče, haupna, blatníky, sahara, rameno, možná i poloosa a zadní dveře na caravan i se sklem! Díky moc za nabídky
Zato by jsi možná fakt koupil novou astru. A pytle ti nevyletěly?
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM
-
- Kontaktovat uživatele:
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
O nás
O nás
ahoj také gratuluji a kdybys potřeboval nějaké samolepky na at už opravené nebo nové tak se ozvy... dám Ti je jako dar ke dvojím narozkám !
Astra G Caravan, 1.6 (Z16SE), 5/2003 serie Njoy
https://www.astra-g.cz/galerie/hruskal/
samolepky najdete na www.hruska-as.cz
https://www.astra-g.cz/galerie/hruskal/
samolepky najdete na www.hruska-as.cz
- pavel kotulán
- Kontaktovat uživatele:
pytle mi nevyletěly a samolepky pošli nebo mi je pak dáš v praze nebo někde jinde, ale adresa je Pavel Kotulán, nám. Míru 461, Slavonice, 37881
- pavel kotulán
- Kontaktovat uživatele:
ahoj astráci! Tak dnes jsem se byl podívat na astřičku a kámoš už to měl odstrojený! Potřeboval bych tyto díly:
Levou poloosu, levé rameno, levý a pravý blatník, kapotu i s pantama, přední nosník (výstuha), hliníkový doraz na převodovku (trojúhelník), levý a pravý podběh, nárazník, chladič (voda), možná intercoller, a sklo na zadek nebo páté dveře se sklem! je toho dost, tak jestli by mohl někdo nabídnout dobrou cenu! Po rozhovoru s RomanemK jsem se prostě rozhodl, že to spravým - je tam mnoho dílů nových a mám k ní citový vztah.Předem děkuji.
Levou poloosu, levé rameno, levý a pravý blatník, kapotu i s pantama, přední nosník (výstuha), hliníkový doraz na převodovku (trojúhelník), levý a pravý podběh, nárazník, chladič (voda), možná intercoller, a sklo na zadek nebo páté dveře se sklem! je toho dost, tak jestli by mohl někdo nabídnout dobrou cenu! Po rozhovoru s RomanemK jsem se prostě rozhodl, že to spravým - je tam mnoho dílů nových a mám k ní citový vztah.Předem děkuji.
- pavel kotulán
- Kontaktovat uživatele:
- pavel kotulán
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se včera s kámošem pustil do opravy! Rám a motor ven!!!!!! A vytahovat a klepat (mlátit) a klepat!!!! příští víkend se bude vařit a pasovat! Akorát co potřebuji je tenhle týden sehnat přední nárazník komplet a na páté dveře sklo nebo celé - protože mi do něj asi před rokem naboural blb v Jihlavě a když už to dělám tak bych to udělal komplet! kdyby jste někdo nabídl za super cenu tyto díly, byl bych moc rád
Naposledy upravil(a) pavel kotulán dne 03 črc 2011, 08:48, celkem upraveno 1 x.