brzdové destičky
- Stanley89
- Kontaktovat uživatele:
Re: brzdové destičky
pistek lze zasroubovat pripravou na zadni brzdy a nemusite nic povolovat ani otevirat nejake nadoby. A nastavec na hvezdicove srouby je E20. hlavne ty kulate dosedaci plochy jak v tremu jezdi desticka poradne ocistit a namazat vazalinou aby to v tom krasne chodilo.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejak jsem nepochopil.
Pístek se mi podařilo zatočit ouzkejma kleštěma, jen nějak taky nechápu to s tím volným chozením destičky v tom vybrání.
Ano očistil jsem dosedací plochy (jak to šlo, měl jsem jen odklopeno)a namazal grafitkou, ale ty pérka jsou na obou stranách desek, takže to nikdy nebude volně chodit, nebo jo?
Ano očistil jsem dosedací plochy (jak to šlo, měl jsem jen odklopeno)a namazal grafitkou, ale ty pérka jsou na obou stranách desek, takže to nikdy nebude volně chodit, nebo jo?
Mobil : 602318645
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
@herrycz
když ti nejde vytáhnout lanko , tak povol na doraz matičku na seřízeví ruční brzdy- je u páky ruční brzdy v interiéru
Herry už jsi kupoval ty desky ??. Kdyby ne, mám slevu cca 35% v rall A známý co dělá obchodníka mi doporučil desky A.B.S.
když ti nejde vytáhnout lanko , tak povol na doraz matičku na seřízeví ruční brzdy- je u páky ruční brzdy v interiéru
Herry už jsi kupoval ty desky ??. Kdyby ne, mám slevu cca 35% v rall A známý co dělá obchodníka mi doporučil desky A.B.S.
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
Kluci nevím kam to napsat a zakládat vlákno se mi fakt nechce, takže co říkáte na tuto firmu s deskama KONACO (NIPPON Company Dočetl jsem se že vyrábějí aftermarket pro dost značek přez auta s pí**u až po Báva Tohle je spíš mířená otázka na Dennyho, RomanaK a jiné znalé věci
Mobil : 602318645
Brzdy ATE a nechci nic víc.Kotouče i destičky a brzdí to!!!!!Defender píše:Kluci nevím kam to napsat a zakládat vlákno se mi fakt nechce, takže co říkáte na tuto firmu s deskama KONACO (NIPPON Company Dočetl jsem se že vyrábějí aftermarket pro dost značek přez auta s pí**u až po Báva Tohle je spíš mířená otázka na Dennyho, RomanaK a jiné znalé věci
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Na běžné vozy Ferodo kotouče a desky Ferodo premier.Dobrá cena,dobrá kvalita.Žádné pazvuky a pískot.