Myslíš ty na zrcátka ? Taky jsem o nich přemejšlel a mají je při koupi 2x2L Coly na pumpě (teď si ale fakt nevzpomenu na který) Ale je to jen zprostředkovaná info od jednoho taxi u nás u práce
Vlajky jsou hnus, kup si v kelly ty návleky na zrcátka. To je cool.
EDIT: Byli jste rychlejší
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Defender píše:Myslíš ty na zrcátka ? Taky jsem o nich přemejšlel a mají je při koupi 2x2L Coly na pumpě (teď si ale fakt nevzpomenu na který) Ale je to jen zprostředkovaná info od jednoho taxi u nás u práce
no ať vlajky nebo návleky - u nás životnost pobytu na autě tak den nebo dva. stejně asi jako barevný čepičky na ventilky. chvíli mě to bavilo ale po třetí sadě jsem přešel zpátky k plastovým černým.
hante já teď mám takový stříbrný a je v nich schovanej celej ventilek a jde to dost blbě sundat, tak zatím, ťuk ťuk, to je dobrý a jinak mám taky v zásobě modrý čeppičky...
Sice to je mimo téma, ale já nemám hezké čepičky od doby co nemám alu kola.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Jeena píše:hante já teď mám takový stříbrný a je v nich schovanej celej ventilek a jde to dost blbě sundat, tak zatím, ťuk ťuk, to je dobrý a jinak mám taky v zásobě modrý čeppičky...
ano ano modré čepičky s hlavou šestihranu. ty se tady u nás zlodějum velice zamlouvají. ale mají nevýhodu. když je utáhneš tak se za nějakej čas skoro nedají povolit jelikož tam nastane oxidace.
Mike.S píše:dneska to nebylo o hrdosti ale o haluzi ti se tam dostali ani neví jak i když ten gól Kajgorodova byl nádhera sama
JJ to byl.Pekne si je tam povodil.A vubec jsem byl prekvapeny,kde byl nejaky kanadsky zaverecny tlak. Trosku mi to pripomnelo finale MS 2005,kdy byli proti nasim uplne jalovi. Zitra mam kurna obavu z tech severanu,tak snad nasi zahraji jako doposud.
Opel Astra G 1,7 DI 16 V125 000 Km Hatchback, r.v. 2001 POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???