Pískání hlásící klíč v zapalování mě točí
Pískání hlásící klíč v zapalování mě točí
Mám Astru G přes půl roku a začínám zjišťovat, že mě to pískání, které hlísí klíč v zapalování, když otevřu dveře začíná neuvěřitelně štvát. Připadá tahle funkce někomu dobrá? Když zastavím, vypnu motor a vím že za chvíli pojedu dál, zak nebudu přece vytahovat klíč. Když chci auto opustit, tak si zas zamožřejmě klíč vytáhnu, abych mohl zamčít. Tak proč mě musí otravovat to protivný pískání, když chci jen vylézt na chvíli z auta. Dá se to nějak odpojit, nebo tak něco? Ale stejnej speaker používá asi hlásič zapomenutí zapnutých světel a ten chci zachovat.. No nic asi na to kašlu, ale jsem snad sám koho to pískání vytáčí?
- Reklama
No já když měl astru první den, tak jsem po zastavení a otevření dveří marně hledal co jsem kde nezhasnul a tak. Musel jsem volat původnímu majiteli, co sem udělal špatně, ten mi řekl o tom kličku v zapalování a už to bylo jasný. Když zastavim, tak většinou i vystupuju, proto vytahuju klíč rovnou než otevřu dveře. Ale nemůžu říct že by mě to nějak extra trápilo, řekl bych že daleko víc mě s**e vrzání klik dveří ! To mi jde na nervy, to jo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Lidicky, to je skoleni pred tim nez si koupite jako ja jeste dalsi vuz, kterymu se po opusteni samy zamykaji dvere. Pokud by nic nepiskalo, tak vas to nenauci vytahovat klic ze zapalovani. A pokud ho v jinem aute navytahnete ze zapalovani a odejdete z auta, tak se vam zamcou vsechny dvere a nezbyde nic nez rozbit okno.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
No panove uz jsem o tom slysel od kolegy co ted koupil Astru G, a dost me to zarazilo, tak jsme nad tim premysleli a nic, tak se musime se z tim zmirit
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
chápu že to je nepříjemný,já když vím že nechám otevřený dveře a chci tam klíče nechat,tak po otevření klíč ze spínačky vždy vytáhnu a opět zasunu zpět,je po pískání a rádio si hraje též dál,mám ho totiž nastavené že po vytažení klíčku se samo vypne,ale jestli potřebuji nechat otevřený dveře s klíčkem ve spínačce tak stačí jeho vytažení opětovné zasunutí,již jsem se to tak naučil.
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
sorry ale to trochu nedává smyls, když se vypne tak jak si může hrát dál?pepca píše:...je po pískání a rádio si hraje též dál,mám ho totiž nastavené že po vytažení klíčku se samo vypne...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
jsem zapomněl napsat,že si ho opět zapnu,se omlouvám,holt jsem to rádio zapomněl zase zapnout,podstatný je,že než vylezu vytáhnu klíček,opět zasunu,jen neotáčet ve spínačce,jen zasunout a můžeš dveře otvírat a zavírat neustále a nic nepíská.Vojta píše:sorry ale to trochu nedává smyls, když se vypne tak jak si může hrát dál?pepca píše:...je po pískání a rádio si hraje též dál,mám ho totiž nastavené že po vytažení klíčku se samo vypne...
a co je ti to platný ... to si ho můžeš vzít rovnou sebou...pepca píše:jsem zapomněl napsat,že si ho opět zapnu,se omlouvám,holt jsem to rádio zapomněl zase zapnout,podstatný je,že než vylezu vytáhnu klíček,opět zasunu,jen neotáčet ve spínačce,jen zasunout a můžeš dveře otvírat a zavírat neustále a nic nepíská.Vojta píše:sorry ale to trochu nedává smyls, když se vypne tak jak si může hrát dál?pepca píše:...je po pískání a rádio si hraje též dál,mám ho totiž nastavené že po vytažení klíčku se samo vypne...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
jenže někdy ho prostě vzít sebou nechceš,nemáš ho kám dát,nechceš ho ztratit,hledat,přemýšlet kdes ho položil,já nevím,prostě mně to nedělá problém,zhasnu motor,vytáhnu klíček,zasunu zpět a vypadnu z auta,potřebuju li,nechám si v klidu otevřený dveře bez pískání,nebo si do auta v lezu kolikrát chci a nepíská nic,žádná věda,ale každý má jiný pohled na věc.