takže ty jsi měl lambdu za katem a nehlásilo to chybu?ja to řeším proto protože jsem si objednal z německa sportovní svody a je k tomu trubka místo katu tak jsem měl strach že to bude hlásit chybu když tam nebudehant píše:já na bývalé astře vyklepal kat a nechal tam jenom obal a lambádu nechal jak je připojená a nic to nehlásilo. Kontrolka diag. nesvítila a na stk jsem normálně procházel. Ale pak mi někdo řikal že je lepší tam místo původního obalu katu navařit rovnou rouru jako to má on. Důvod byl ten že to lépe odvede splodiny a je to prý lepší na zvuk, ale to jsem neřešil.lukin66 píše:mě to připadá že je to něco co oblbne tu sondu aby to nesvítílo nevím no
Co to má za tou lambdou????
Re: Co to má za tou lambdou????
Opel kadett gsi 2.0 16v
Opel astra g coupe 2.2 16v linea blu
- Reklama
to nechápu to jako tu lambdu vůbec nemá zapojenou do výfuku ale jenom jako by tak na volno?a ta matka co tam jde vidět na te trubce to je jenom zaslepené?je to tak?UfOuN píše:Dle mého úsudku, vzal kus stareho vedení se závitem na lambdu (je tam jasně vidět jak je ten kus danej dodatečně) a vlastní sondu umístil úplně jinam než byla původně právě zdůvodu aby to nesvítilo
Opel kadett gsi 2.0 16v
mě to tak příjde jako by ten mezikus byl jako nějaký malý kat pro tu lambdu aby to nehlásilo chybu jinak si to neumím vysvětlit
Opel kadett gsi 2.0 16v
http://cgi.ebay.ie/O2-Spacer-Lambda-Sen ... 43a6b24e4a tak jsem něco našel
Opel kadett gsi 2.0 16v