Hildegardinky Bobik aneb jsem tu taky :-)
Re: Hildegardinky Bobik aneb jsem tu taky :-)
Opička by se dala sehnat poměrně lehce ,ale kde vzít slona
Astra 1,4 16V
- Reklama
- hildegardinka
Sloník a opička se vejdou ...............
Sloníka.. Ukrást v té zoo jak se narodil
Sloníka.. Ukrást v té zoo jak se narodil
od dubna 6500 km bez nehody, to opravdu nikdo nečekal :-)
Ten se narodil tady u nás. A dokonce dva. Tak si pro ně příjeď a při jednom můžeš vyleštit moji Astřičku
Na mě když hupsne opička ,tak už by se sloník nevešel
Astra 1,4 16V
Hele hante, já mám tvýho tygra na haupně! to na záfje nemáš, co?
v galerii srazu je vidět.
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
- hildegardinka
Ty říkáš svojí paní opičkaprma píše:Na mě když hupsne opička ,tak už by se sloník nevešel
Mailooo já věděla, že seš kámoš, ale šlohneš ho ty, OK? Po vzoru toho včerejšího psaní cos mi poslal, bereš? A naleštím tak, že z toho oslepneš!:)
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
ne to samo jde, já jen pokud se jí budeš chtít zbavit natrvalo, tak bych po ní třeba hrábnulhildegardinka píše:Jeena: Ehm, to jako nejde odmnontovat vlastními silami?
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
Né.Já myslel tu co na tebe skočí při oslavách
Astra 1,4 16V
- hildegardinka
:D tak mě fakt nenapadá smysluplné využití, krom toho, že mi vadí při couvání..Jeena píše:ne to samo jde, já jen pokud se jí budeš chtít zbavit natrvalo, tak bych po ní třeba hrábnulhildegardinka píše:Jeena: Ehm, to jako nejde odmnontovat vlastními silami?
- hildegardinka
jsem to ale tatarprma píše:Né.Já myslel tu co na tebe skočí při oslavách
:D tak mě fakt nenapadá smysluplné využití, krom toho, že mi vadí při couvání.. [/quote]
Jestli chceš zlepšit komfort couvání,tak by možná nebyly špatný čidla do nárazníku.Kamarád si to nedávno dal do dodávky a maximálně spokojenej.A asi za necelý pětikilo.
Jestli chceš zlepšit komfort couvání,tak by možná nebyly špatný čidla do nárazníku.Kamarád si to nedávno dal do dodávky a maximálně spokojenej.A asi za necelý pětikilo.
Astra 1,4 16V
- hildegardinka
Jestli chceš zlepšit komfort couvání,tak by možná nebyly špatný čidla do nárazníku.Kamarád si to nedávno dal do dodávky a maximálně spokojenej.A asi za necelý pětikilo.[/quote]prma píše::D tak mě fakt nenapadá smysluplné využití, krom toho, že mi vadí při couvání..
Uvažuju nad tím... Bych potřebovala komplet parkovacího asistenta, nějakého, co by mi říkal "abys vyjela, musíš točit volantem doprava, ne doleva..":D Proto musím vždy jezdit se spolujezdcem, který mě naviguje, jak odněkud vyjet, nebo zaparkovat, případně provede úkon za mě ))
na couvání je to paráda, celý zadní prostor se ti rozdělí na čtverečky, a máš přehled, za chvíli zjistíš, co a jak. Jinak další výhoda, když přejdeš z kratšího auta tak ti vzdálenost na zadek nepřijde tak straaaašně dlouhá.
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
Uvažuju nad tím... Bych potřebovala komplet parkovacího asistenta, nějakého, co by mi říkal "abys vyjela, musíš točit volantem doprava, ne doleva..":D Proto musím vždy jezdit se spolujezdcem, který mě naviguje, jak odněkud vyjet, nebo zaparkovat, případně provede úkon za mě ))[/quote]
Co se týká sítě,koukni se do papíru jakou máš kategorii vozu,aby to nebyla N1,To by mohl být s demontáží problém na STK.Teď ti to nepopíšu přesně,ale kolega něco podobnýho se sítí řešil.
Co se týká sítě,koukni se do papíru jakou máš kategorii vozu,aby to nebyla N1,To by mohl být s demontáží problém na STK.Teď ti to nepopíšu přesně,ale kolega něco podobnýho se sítí řešil.
Astra 1,4 16V
fakt? tak to jdu studovat fotky a to jsem si nevšiml ani když jsem dělal video s těch fotek.Joska píše:Hele hante, já mám tvýho tygra na haupně! to na záfje nemáš, co?
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní