![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Ty říkáš svojí paní opičkaprma píše:Na mě když hupsne opička,tak už by se sloník nevešel
ne to samo jde, já jen pokud se jí budeš chtít zbavit natrvalo, tak bych po ní třeba hrábnulhildegardinka píše:Jeena: Ehm, to jako nejde odmnontovat vlastními silami?![]()
Jeena píše:ne to samo jde, já jen pokud se jí budeš chtít zbavit natrvalo, tak bych po ní třeba hrábnulhildegardinka píše:Jeena: Ehm, to jako nejde odmnontovat vlastními silami?![]()
prma píše:Né.Já myslel tu co na tebe skočí při oslavách
Jestli chceš zlepšit komfort couvání,tak by možná nebyly špatný čidla do nárazníku.Kamarád si to nedávno dal do dodávky a maximálně spokojenej.A asi za necelý pětikilo.[/quote]prma píše::D tak mě fakt nenapadá smysluplné využití, krom toho, že mi vadí při couvání..
![]()
fakt? tak to jdu studovat fotky a to jsem si nevšiml ani když jsem dělal video s těch fotek.Joska píše:Hele hante, já mám tvýho tygra na haupně! to na záfje nemáš, co?
v galerii srazu je vidět.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |