Dneska nove auto s modernim dieslem je vzdy sazka do loterie, muze cloveka poteseti nebo totalne vytocit a financne vysat.
K tema astra, zatim jsem nemel spolehlivejsi motor a defakto i auto (ted ma 217t km), jedine co krome oleje a vsech filtru na motru menim jsou zhavice. Ty jsem za 5 let menil ve znackove servisu asi 2x, poprve vsechny a pak uz jen ty co odesly, ale to na druhem aute mam obdobne. Jinak i samotne auto je velmi spolehlive, tento tyden na STK jsem mel jedinou zavadu a to stav vyfukoveho potrubi, coz na original 8 let stary vyfuk je uctihodne a zatim vypada, ze jeste rok az dva vydrzi. Karoserie nijak neosetrena a porad ve velmi dobrem stavu, auto nejak nerozmazluji a presto spolehlive slouzi.
2 DI 16V dobrý motor ?
- Reklama
Re: 2 DI 16V dobrý motor ?
Chtěl bych poprosit o radu.Mám tento motor stav 215000Km koupeno při 148000Km stav prý odpovídál najetým kilometrům.Čipnou nebo už ne?
Re: 2 DI 16V dobrý motor ?
Ochipovat Ti to ochipují, ale jak mi bylo řečeno, tak pokud není čerpadlo zrovna nejnovější, neměl bych to prý dělat - jsou na něj potom kladeny jiné nároky a zrovna Bosh co tam je na to není zrovna ideální a může Ti dříve "odejít". Tak mi řekl jeden servisák u nás (který by to i udělal) a já ten výkon raději oželel.mexičan píše:Chtěl bych poprosit o radu.Mám tento motor stav 215000Km koupeno při 148000Km stav prý odpovídál najetým kilometrům.Čipnou nebo už ne?
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)
(10/1998)