POZOR VIDĚTIpepca píše: a to já tě tehdy o tom víkendu tak chtěl jdu se utopit.
Tuning & děvčata no už jen ty děvčata :)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
o tebe bude vetsi zajem, me uz tu kazdej zna, jsem okoukana to nevadi ale, maj smulu, nejak ten tejden semnou budou muset preckattweetyna píše:takže kolikže tu je těch chlapů., co by se nám rozpůlili? abych si to někam zapsala, kdy a kdo a kdy bude dotyčný u mě a kdy u xpolstarkax... tak do řady...at v tom neni burdel...
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Bydliště: Karlovy Vary+Litoměřice+Praha Auto: VW Scirocco MKII + Opel Astra F + Škoda Favorit 136L
- Kontaktovat uživatele:
tak na to bych nespoléhala, právě proto že mě nikdo nezná.....nakonec si je budu muset doma přivázat k topení aby tam ten tejden byli ne? takhle jsem si v dětství hledala kamarády....přivázala jsem je ke stromu a zavázala jim pusu aby nekřičeli....v podstatě i první lásky byly takové.... halt s někým se lidi bavej a s někým ne... bůh požehnej toho pána co vymyslel provazxpolstarekx píše: o tebe bude vetsi zajem, me uz tu kazdej zna, jsem okoukana to nevadi ale, maj smulu, nejak ten tejden semnou budou muset preckat
-
- Kontaktovat uživatele:
jj tak tak, sbalit se da kazdej bud po dobrym nebo po zlym, si muzou vybrat njotweetyna píše: tak na to bych nespoléhala, právě proto že mě nikdo nezná.....nakonec si je budu muset doma přivázat k topení aby tam ten tejden byli ne? takhle jsem si v dětství hledala kamarády....přivázala jsem je ke stromu a zavázala jim pusu aby nekřičeli....v podstatě i první lásky byly takové.... halt s někým se lidi bavej a s někým ne... bůh požehnej toho pána co vymyslel provaz
Tak mě tu máte
ha,ha,ha,bojím bojímxpolstarekx píše:jj tak tak, sbalit se da kazdej bud po dobrym nebo po zlym, si muzou vybrat njotweetyna píše: tak na to bych nespoléhala, právě proto že mě nikdo nezná.....nakonec si je budu muset doma přivázat k topení aby tam ten tejden byli ne? takhle jsem si v dětství hledala kamarády....přivázala jsem je ke stromu a zavázala jim pusu aby nekřičeli....v podstatě i první lásky byly takové.... halt s někým se lidi bavej a s někým ne... bůh požehnej toho pána co vymyslel provaz
-
- Kontaktovat uživatele: