taky sem je včera namontil a super. dneska vyrobenym udělátkem naladil a paráda. matheww jestli si to chceš vyrobit tak vem starou teleskopickou antenu a nařízni jí křížem a je to. jenom musíš dodržet rozměry který uvádí kluci tady na straně 7
hant píše:taky sem je včera namontil a super. dneska vyrobenym udělátkem naladil a paráda. matheww jestli si to chceš vyrobit tak vem starou teleskopickou antenu a nařízni jí křížem a je to. jenom musíš dodržet rozměry který uvádí kluci tady na straně 7
Dík za tip, ale já našel měděnou trubičku, jen jsem upravil vnitřní průměr a bylo to...jo a ruce mám celý
Opel Astra G 2,0 Di 60 Kw
Opel Corsa B 1,5 D 37 Kw
Hlásím, že už taky mlžím Díky všem za inspiraci a rady
Na Zafiře mi to šlo až podezřele rychle, vycvaknutí starých trysek šlo rukou, výměna blesková. Udělátko na doštelování hotové za 30 min...jedním slovem- parádaanechápužejsemmohltakdlouhojezditbeztěchtootřikovačů
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Takze aj ja som pre ne dnes skocil a az bude chvilka tak ich nahodim. V autotipe, Zilina mi ich dali na pockanie, vraj ich uz standardne drzia skladom, lebo takych ako ja tam chodi dost vela :0