Majesty tad tady máš můj názor
Netuším, kolik km s coupátkem ročně najezdíš, v jak moc dobrém stavu je a jak často potřebuješ jezdit ve více jak dvou lidech... Ale jedno je jasné... Zafira B je větší, novější, modernější a v "možná" lepším stavu a jak už bylo psáno, čas jde kupředu
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Nicméně pokud nepotřebuješ nutně měnit a nejedná se o vyjímečně výhodnou koupi, tak bych asi neměnil...
V mém případě by to bylo lehčí rozhodování, ač mám k tomu autu také jisté srdečné vazby
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Co jsem změnil zaměstnání, tak auto je denně v provozu, svoje léta už má také za sebou a to co nebylo měněno, je už jen otázka času, kdy bude muset být měněno. A co si budu nalhávat, i já mám obavy z toho, kdy se mě jednoho dne po*ere ŘJ či čerpadlo. Bohužel po těch letech provozu už budou jen a jen opravy, navíc já potřebuji auto, u kterého budu mít jistotu, že se do měsíce zase něco nevy*ere
Je fakt, že pro mě by byla Zafira B zbytečně veliké auto, u kterého bych ani nevyužil celý vnitřní prostor, ale pokud by to byla opravdu dobrá koupě, tak bych asi neváhal už jen kvůli tomu, že je to papírově o dost novější a v lepším stavu, tak to stávající
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)