EGR Y17 DT
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: EGR Y17 DT
jj presne jak pises minule som siel 600KM rosvietila sa kontrolka a auto slo omnoho zivsie ale jak zhasla slo zas slimak:( cim to je ?
- Reklama
Čau chlapi, na tohle chci taky znát odpověď, ještě to tady řešil HonzaL, ten zaslepil tu přírubu co jde od výfuku, ale řeší nějakej problém s podtlakem, já to zkusím zítra a uvidím, nicméně jestli máte někdo novější poznatky tak pište.
-
- Kontaktovat uživatele:
ked tak to i fot
"jj presne jak pises minule som siel 600KM rosvietila sa kontrolka a auto slo omnoho zivsie ale jak zhasla slo zas slimak:( cim to je ? "
to lukaskpd: a kontrolka ti zhasne během jízdy, ikdyž nezhasneš motor. Mě když se rozsvítí tak svítí až do doby než chcípnu motor. A když znovu nastartuju tak se třeba při další jízdě vůbec nerozsvítí a motor je líný a nebo se rozsvítí až po nějaké době jízdy a stejný proces, auto je živější
to lukaskpd: a kontrolka ti zhasne během jízdy, ikdyž nezhasneš motor. Mě když se rozsvítí tak svítí až do doby než chcípnu motor. A když znovu nastartuju tak se třeba při další jízdě vůbec nerozsvítí a motor je líný a nebo se rozsvítí až po nějaké době jízdy a stejný proces, auto je živější
bylo:Opel Astra G Combi, 1.7DTI, Y17DT, r.v. 5/2000, barva stříbrná
je: Volvo V50, 1.6D, 80kW, rok 2005, barva modrá metal.
je: Volvo V50, 1.6D, 80kW, rok 2005, barva modrá metal.
-
- Kontaktovat uživatele:
no ona zhasne sama ale uz dlho sa nerosvititila:( tak furt idem jak slimak:(
Tak jsem to přírubu taky ucpal, je to stejné jako když je odpojená podtlaková hadička, najeto asi sto km akontrolka se nerožnula, mám vytaženou i tu hadičku, omlouvám se že jsem to nenafotil, zapoměl jsem, ale není to nic složitýho.
Auto krásně tahá od spodu, byl jsme spokojen až do doby, než jsem motor dostal trochu do otáček, rych. sutpně 1,2,3 po celou dobu jejich průběhu (od malých otáček až po větší) v pohodě, ale když jsem roztahoval auto na 4 tak kolem třech tisíc to jakoby nešlo dál, vytáhl jsem 4 na nějakých 90km/h a konec, vubec to nereagovalo na plynovej pedál, až po chvíli to začlo táhnout dál ale jako kdybych měl nějakej plnej návěs.Hodnotím to jako naáhlý úbytek výkonu při vyších otáčkách.
Máte s tm někdo nějakou zkušenost?Díky.
Auto krásně tahá od spodu, byl jsme spokojen až do doby, než jsem motor dostal trochu do otáček, rych. sutpně 1,2,3 po celou dobu jejich průběhu (od malých otáček až po větší) v pohodě, ale když jsem roztahoval auto na 4 tak kolem třech tisíc to jakoby nešlo dál, vytáhl jsem 4 na nějakých 90km/h a konec, vubec to nereagovalo na plynovej pedál, až po chvíli to začlo táhnout dál ale jako kdybych měl nějakej plnej návěs.Hodnotím to jako naáhlý úbytek výkonu při vyších otáčkách.
Máte s tm někdo nějakou zkušenost?Díky.
Chlapi nikdo nic, zkuste popřemýšlet,díky.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
A máš v celém systemu podtlak?Co říká diag?
Jak zjistím jestli je tam podtlak, ještě jsem přemýšlel nad váhou vzduchu, žádný chyby mi to nehlásí.