Proč bych astru nedoporučoval ostatním lidem koupit ?
- Reklama
Re: Proč bych astru nedoporučoval ostatním lidem koupit ?
Vážení páni , ale zas si uvedomte, že veľká časť Astier na tomto fóre má už niečo odžité u 1., 2. .. majiteľa, takže nové autá to nie sú. Určite aj iné značky majú problémy - to vieme všetci. Moja Astra bola kúpená nová a lejem do nej len benzín, zmes do ostrekovača + servisné prehliadky (výmena oleja...).
Tomu autu nemôžem veľa vytknúť, možno len občasné pazvuky v interieri, hlavne ten stredový plast s rádiom, ovládačmi.... mohol byť upevnený podľa mňa lepšie.
Ináč ale super auto.
Tomu autu nemôžem veľa vytknúť, možno len občasné pazvuky v interieri, hlavne ten stredový plast s rádiom, ovládačmi.... mohol byť upevnený podľa mňa lepšie.
Ináč ale super auto.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
já bych to nikomu nedoporučil páč se furt musí měnit olej, brzdy, rozvody, stěrače a nejhorší je snad dolejvání vody do ostřikovačů, furt mizí a nevim kudy!!!
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Mě navíc ještě furt mizí palivo z nádrže a taky nevím proč a kudy.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
jediny duvod, proc si to auto nekdo nekoupi, je bud, ze se mu nelibi a nebo, ze je to Opel pac kazde auto na neco trpi... teda krom Oktavek f nafte
Pominu-li legrace typu mizející benzin,tak co se týká pohodlí jsou slabší sedačky (horší než u F),zbytečně široký středový tunel(Octávia II je ještě horší) subjetivně mi vadí tříramenný volant-hlavně při popojíždění po Praze,kdy se nedá držet jednou rukou dole.Co se týká závad tak už bylo skoro vše zmíněno,ale pro úplnost:únik oleje-těsnění pod hlavou,mlžení oken-klapka vnitřní cirkulace,koroze zadních lemů,žárovky H7-četnost,posilovač brzd.Čepy,tlumiče a táhla řízení po výměně mi přijdou ve 210 000km normální.A ta poslední a nejnebezpečnější závada byla prasklá přední brzdová trubička.Myslím,že se jedná o konstrukční chybu,protože trubička vede v předním podběhu místem kde se usazuje bláto,v zimě samozřejmě sůl a co to způsobí jsem se již přesvědčil před železničním přejezdem.Naštěstí jsem brzdil jen kvůli jeho stavu,takže si užil podvozek,ale bez nehody.
Ale zápory musí vyvážit také klady,tedy:spotřeba(8,6 Praha v zimě,léto dálky do 6),dostupné náhradní díly,vnitřní a zavazadlový prostor(kromě tunelu).světla-svítivost(porovnávám s Oct.II) a v neposlední řadě dodnes hezký desing.
Ale zápory musí vyvážit také klady,tedy:spotřeba(8,6 Praha v zimě,léto dálky do 6),dostupné náhradní díly,vnitřní a zavazadlový prostor(kromě tunelu).světla-svítivost(porovnávám s Oct.II) a v neposlední řadě dodnes hezký desing.
Astra 1,4 16V
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Jak říká klasik:
Nejlevnější auto je to,které si nekoupíš.
Každé auto má své mouchy a problémy.
Nejlevnější auto je to,které si nekoupíš.
Každé auto má své mouchy a problémy.
otazka je Proč bych astru nedoporučoval ostatním lidem koupit ?
odpoved-kdyz mu poradim at si ji koupi a on si ji koupi a pak se mu bude srat bude davat zavinu me co za auto sem mu doporucil aby si koupil radeji nikomu nic nedoporucovat at si koupi auto dle vlastneho vyberu a pak mu rict co koupit za srace
odpoved-kdyz mu poradim at si ji koupi a on si ji koupi a pak se mu bude srat bude davat zavinu me co za auto sem mu doporucil aby si koupil radeji nikomu nic nedoporucovat at si koupi auto dle vlastneho vyberu a pak mu rict co koupit za srace
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
takze otazka zotpovedana muzeme lock ne
denny je to realita tak to chodi ja sem si auto kupoval sam a mam klid nemusim nikomu nic vycitat
denny je to realita tak to chodi ja sem si auto kupoval sam a mam klid nemusim nikomu nic vycitat
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem kupoval auto, tak jsem byl s kamosem. Samozrejme, ze on tam byl, aby posoudil aktualne co se posoudit da. Nejsem debil, ktery by potom rekl, co jsi mi to ku*va vybral. Vsechny chyby, ktere nasledne nastaly nebyly odhalitelne. A to ani diagnostikou. Jinak si na Zafu nemuzu stezovat. Proste na 11 let stare auto v klidu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jako u všeho je to kus od kusu. Každé auto staré 10 a více let má své mouchy a problémy a všechno záleží na tom, jak se předchozí majitelé starali. Typ od typu má své trvalé mouchy už od výroby, ale to je opět u všech ostatních značek. Za ty peníze to je, myslím, velmi slušné a pěkné auto a každý si přijde na své.
Pokud to ovšem nehodlá chipovat a podobný ptákoviny, jako filtry, co přidají 20 koní a výfuky-dalších 20 koní atd., pak to samozřejmě označí za šmejd, protože takhle staré auto potřebuje kromě úprav i hodně údržby. Pokud chce někdo výkon, musí si podle toho vybrat auto. Chtít po astře 1.2 aby měla 200 koní je nesmysl.
U mě je astra mé 18-té auto a musím říct, že spolu s kadettem to pro mě jsou auta, do kterých jsem musel nejméně investovat.
Pokud to ovšem nehodlá chipovat a podobný ptákoviny, jako filtry, co přidají 20 koní a výfuky-dalších 20 koní atd., pak to samozřejmě označí za šmejd, protože takhle staré auto potřebuje kromě úprav i hodně údržby. Pokud chce někdo výkon, musí si podle toho vybrat auto. Chtít po astře 1.2 aby měla 200 koní je nesmysl.
U mě je astra mé 18-té auto a musím říct, že spolu s kadettem to pro mě jsou auta, do kterých jsem musel nejméně investovat.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
O nás
jasně každý auto má svoje a u Oplíka jsou to pořád dokola ty samé závady takže jsou většinou snadno odhalitelný a daj se odstranit. Ale co bych vytknul Opelu je monotoní interier. Kadett rok 87 a astra r.v. 92 měli skoro tentýž interier jako má G nebo Zafira. Jen na minimální obměnu. Palubka stejná , ovládací prvky téměř taky. Tady vývoj trochu zaspal. Změna je až u Astry H a Zafiry B. Za ty roky mohli zamakat třeba na barvě podsvícení a tak. Jako plus vidím hlavně u G to že má slušnej výběr karoserií ( hatchback, cabrio, sedan, combi a karavan) a že je to celkem rozšířený auto a tak jsou dostupný díly jak nový tak na vrakáči.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
-
- Kontaktovat uživatele:
S tím také souhlasím. Vše je otázkou vkusu, mě třeba se palubka u G líbí mnohem více, než třeba u nové fóbie nebo oktávky nebo třeba VW. Všechno moc sterilní a bez nápadu, kdežto u Géčka pro mě má svého ducha. Jediné mínus pro mě je to podsvícení.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
O nás
O nás
palubka v oplíku je nadčasová a nadstandartní a lepší než u Fabie. Fabka má palubku jako plastovou a netvárnou desku co drnčí už při bouchnutí dveří. a ochcávka aspoň ty první to je to samé.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1