Záhadný problém
Re: Záhadný problém
Zkus vyblikat chybové kody.Mělo by se něco ukázat,protože chyba bude určitě někde čidlech,v EGR nebo v elektrickém rozvodu.Mechanika se určitě neprojeví jen někdy.Jen pro příklad:mě třeba při výměně posilovače brzd přestal fungovat tachometr a bylo to v konektoru rozpojeném při výměně-oprava kontaktolem.
Astra 1,4 16V
- Reklama
Mel jsem ten samy problem delalo mi to to same hned po rozvodech nez jsem dojel ze servisu domu tak to same na chlup. Mam astru 1.6 16V a taky jsem vymenil lambdu a nakonec to byl EGR ventil myslel jsem ze mam taky seknute rozvody o zub ale bylo to tim EGR. je to trochu drahe no ale co nadelas.
Astra G 1,6 16V 74kw combi
- denny
- Kontaktovat uživatele:
mno, pokud nemáš palubák a tudíž asi ani paměť závad
?eso?-to je nesmysl.Palubní počítač nemá nic s registrem paměti závad v řídící jednotce motoru.
?eso?-to je nesmysl.Palubní počítač nemá nic s registrem paměti závad v řídící jednotce motoru.
Již delší dobu svítí kontrolka výfukových plynů.Diagnostika zjistila 1-2 valec falešný vzuch .V opli si s nevi rady .Po čase šlo auto hůře startovat a týden se projevuje oplíčkem záhadný problém.Ráno nastartuju ujedu kousek přidám plyn a kontrolka začne blikat,motor ztratí výkon ( jakoba jel na 3 válce ).Zastavím vypnu motor chvíli počkám,nastartuju a motor šlape jako hodinky.Jen pořád svítí kontrolka výfukových plynů.
Takže dotaz: Kde hladat problém?
Takže dotaz: Kde hladat problém?