zdar koupil jsem lanovod ruční brzdy na zafiru a zjistil jsem při montáži že je kratčí asi o 7 cm dá se to nějak zachránit nebo je to v p....i mám rozebranej spodek povolenej vejfuk taak jestli mám koupit jinej a jakej když už jsem jeden kupoval a nepasoval na délku dík za radu
ony se ty lanka dělaly dvě, jedno má délku 1355 mm a je to pro auta s kotouči vpředu a bubny vzadu a potom byla délka 1677 mm pro auta s kotouči vpředu i vzadu, takže ty co jsi koupil jsou Ti k prdu
Ten jsem četl.
Ja jsem reagoval na to, že si koupil nové bez zkoušky výměny těch původních.
Prodejce jsem myslel člena, ten je nyní prodejcem. Nebo mi něco uniká?
no, pokud by lanovody kupoval v obchodě, tak je to samozřejmě vina prodejce, ale pokud je kupuješ z druhé ruky, je tam trochu riziko, že nedostaneš přesně co chceš, protože nevíš, jak moc je prodejce zdatný v technice, kterou prodává (prostě to má ze Zafiry, tak to na ni musí pasovat ne?), jinak máš samozřejmě pravdu, ale je otázkou morálky prodejce, jak se k tomu postaví
já nikoho nechci pomlouvat, protože jsem danému člověku napsal a čekám jak se k tomu postaví ,ale čekal jsem že pokud prodává díly tak se mě mohl zeptat na podrobnosti no prostě jsem se poučil a budu muset víc laborovat než si něco objednám a psát a ptát se tady na foru