Kontrolka motoru
Re: Kontrolka motoru
Jinak já jezdím jen s třema funkčníma žhavičkama již 6 let. jedna je tak zapečena, že nejde ven. Už se o to pokoušelo několik motoráren a varianta hlava dolů se mi nezamlouvala. Vím , že existuje nějaká firma, co je na to specializovaná, a umí to díky spešl zařízení i z venku, ale říkám si, že když jsem to vydržel tak dlouho, tak to už dojezdím s tímhle zádrhelkem. No a kontrolka se na začátku rozsvítí a po zahřátí - cca 300 m ( v zimě) zhasne. No a při teplotě pod -12oC nenastartuji. Tak asi tak.
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
no co ja mam motor X20DTL a kdyz sem chtěl vyměnit svíčku tak jsem zjistil že uz je utrhla hned pod šeštihranem na klič. a držela jen za jadro tak sem jadro utrh a vzal vrtak 8 , 8,2 a 8,3 a 4 hodiny sem si hral odvrtal sem svíčku aby byla jen šlupička co je na zavitu pak sem nastartoval prošlap a svíčka vylétla ven.. tak sem vyštouchal zbytky šlupky ze zavitu opravil zavit a nova svíčka je tam ale abych pravdu řek je na to třeba opatrnost kdyz se to děla bez vodítek aby se nepokurvil zavit jinak je to vřiti ..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
to samé se mi taky teď stalo na zafiře... je to tam tak blbě umístěný ,že se k tomu s vrtačkou nejde dostat..nevíte jak to mám vytáhnout??Fritol píše:no co ja mam motor X20DTL a kdyz sem chtěl vyměnit svíčku tak jsem zjistil že uz je utrhla hned pod šeštihranem na klič. a držela jen za jadro tak sem jadro utrh a vzal vrtak 8 , 8,2 a 8,3 a 4 hodiny sem si hral odvrtal sem svíčku aby byla jen šlupička co je na zavitu pak sem nastartoval prošlap a svíčka vylétla ven.. tak sem vyštouchal zbytky šlupky ze zavitu opravil zavit a nova svíčka je tam ale abych pravdu řek je na to třeba opatrnost kdyz se to děla bez vodítek aby se nepokurvil zavit jinak je to vřiti ..
Opel Zafira 2.0 DTi /Y20DTH / 2001
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
na tohle jsou speciální vytahováky a celá ta sada je dost drahá, zeptej se dennyho, ten ji má, nejspíš budeš muset k někomu, kdo tohle umí vyřešit
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Sadu na to mám.Cena se pohybuje cca 1500,-za demont 1ks svíčky pro členy fora.Běžný klient platí 2000,-.Při větším počtu odvrtávaných svíček se cena snižuje dohodou na místě.
Za 1000,-lze vyřešit i ztrhnutý závit v hlavě./Běžný klient1500/.
Za 1000,-lze vyřešit i ztrhnutý závit v hlavě./Běžný klient1500/.
jo mněl jsem jako by ten "vrták" na to vytahování ale ten jsem tam taky zalomil takže je to v prde*i taky...jediná možnost co mně napadá vyhodit motor a odvrtat...
nojo opravar ten se pozna hned
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
stane se.. asi to je připečené... bude to hrůza s tama dostat..mirda2908 píše:nojo opravar ten se pozna hned
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jakým jakobyvrtákem jsi to zkoušel,ale těmy nástroji,co mám ,to jde.Dokonce to současně odfrézuje i wolframovou elektrodu.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
kurnik to vědět tak se stím u tebe stavím denny ja se stou svojí hral 4 hodiny a to sem měl jenom vrtačku a 3 vrtaky
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
řekl bych, že má na mysli klasický vytahovák, kónický vrták s opačným závitemdenny píše:Nevím jakým jakobyvrtákem jsi to zkoušel,ale těmy nástroji,co mám ,to jde.Dokonce to současně odfrézuje i wolframovou elektrodu.
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
jo jo to jsem měl na mysliMike.S píše:řekl bych, že má na mysli klasický vytahovák, kónický vrták s opačným závitemdenny píše:Nevím jakým jakobyvrtákem jsi to zkoušel,ale těmy nástroji,co mám ,to jde.Dokonce to současně odfrézuje i wolframovou elektrodu.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
No,tak to sis pěkně zavařil .
Ten zalomený vytahovák je patalie.
Na tento druh práce je to zcela nevhodné nářadí
Teď je asi jediná oprava metodou vyjiskření a to asi bude pro tebe smrtelná částka.
Hlava dolů,všechny kovové části z ní ven a tradá na vyjiskřovačku za krásných melouchářských 5000,protože ofiko to nezaplatíš.
http://www.pichler-werkzeug.com/images/ ... pdf#search
Toto je to správné nářadí.List B12,sada 604 17 40.
Ten zalomený vytahovák je patalie.
Na tento druh práce je to zcela nevhodné nářadí
Teď je asi jediná oprava metodou vyjiskření a to asi bude pro tebe smrtelná částka.
Hlava dolů,všechny kovové části z ní ven a tradá na vyjiskřovačku za krásných melouchářských 5000,protože ofiko to nezaplatíš.
http://www.pichler-werkzeug.com/images/ ... pdf#search
Toto je to správné nářadí.List B12,sada 604 17 40.
ja zkusím jezdit na 3 žhaviče a ten zalomený tam nechám a popřípadě , že to bude na hovn* tak to rozeberu a vyvrtám...a chci se zeptat když tu jednu "fajku" žhaviče nemám kam zapojit co s ní mám dělat? nechat jí tak volně a jenon obalit třeba páskou?a kontrolka elektroniky motoru bude svítí pořád kdyý ta fajka nebude zapojená?
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš ji jen oizolovat a nechat viset.Kontrolka ti bude svítit pouze po startu cca do 2 minut,pak zhasne.
Rád bych alespoň viděl vrták,který umí odvrtat povolovací závitník nebo i normální závitník.
To jsem fakt ještě ani neviděl
Rád bych alespoň viděl vrták,který umí odvrtat povolovací závitník nebo i normální závitník.
To jsem fakt ještě ani neviděl