Nejdou sundat kola
- Reklama
Re: Nejdou sundat kola
... a kdo nemá molyku, ten si vezme motyku...
Já to ještě u eFka vždy mazal tím, co jsem doma našel, nejčastěji klasickou vodní vazelínou A4 a občas grafitkou a nikdy za 13 let co jsem ji měl nebyl problém, takže z toho lze usoudit, že jakákoli vazelína je lepší jak nic a kure*sky to pomůže
Opel Zafira 1,8 16V (2003) 92kW Z18XE
Najlepšia je prevencia. Styčné plochy náboja a disku oškrabať od korózie a pásikom šmirgľa obrúsiť strediaci priemer náboja, ale aj strediaci otvor v disku. Je možné to aj niečím namazať.
Kopanie do pneumatiky ešte áno, ale kladivom už asi nie, trpí celý náboj, čapy, silentbloky,...
Ja používam povolené skrutky o jeden závit a pri rýchlosti 10km/hod zabrzdiť. Aj to prudké zatočenie je dobré riešenie
Kopanie do pneumatiky ešte áno, ale kladivom už asi nie, trpí celý náboj, čapy, silentbloky,...
Ja používam povolené skrutky o jeden závit a pri rýchlosti 10km/hod zabrzdiť. Aj to prudké zatočenie je dobré riešenie
Omega 2.2DTI Y22DTH
Fabia 1.4MPi
Diag. Op Com (EN v. 1.44)
Fabia 1.4MPi
Diag. Op Com (EN v. 1.44)
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem u tatovy fabie nemohl sundat predni kola. Zadni sice byly taky problem, ale sly lepe nez predni. Tak jsem povolil srouby a nechal je tam tak, aby kola nespadly z naboje. Pak plny plyn a rychla spojka. Tu pecku jsem slysel az do auta. Zvednul a kola sly samy.