já měnil v pátek, zadní šly krásně, přední levý bylo zaseklý ale s WDčkem povolilo, ale přední pravý, to bylo něco strašnýho, takže jsme si s tím kolem tak trochu zahráli fotbal a bylo dole taky.., příště budu určitě mazat
My máme na dvorku už asi 2 roky odstavené staré volvo, a že to idem prehodiŤ na plechy, nemusí to stáť na elektrónoch.... skoro som plakal na kolenách a prosil tie kolesá nech aspon trochu povolia kopanie nič, búchanie nič zvonka či zvnútra ani milimetrový posun ale nakoniec po hodinovej pauze a zdolaní pár energi drinkov išli dole To zas bola akcia...
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Phrz ked budem na volve menit nas5 zavolám ta 20rocny starí kráp... stoho to nejde.. aniekedy aj ked v servise mame auto mozes niekedy kopat jak chces, buchat kade chces a nejde...
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Tak já jsem dneska narazil na ten samý problém jako někteří přede mnou.Nejdšív jsem použil větší kladivo,pak asi 3 kilovou palici,promazal WDčkem,nechal na šroubech a zkoušel prudce brzdit a nic.Je to asi od té soli prorezlí kvalitně.Nějakej zaručenej a bezpečnej návod by se šiknul.
to jsem řešil loni a nic z toho co zde bylo psané nepomohlo,nakonec jsem se nasral,povolil šrouby z lehka je stáhl,rozjel se a prudce do rejdu,křup křup a bylo povoleno
Samothe píše:to jsem řešil loni a nic z toho co zde bylo psané nepomohlo,nakonec jsem se nasral,povolil šrouby z lehka je stáhl,rozjel se a prudce do rejdu,křup křup a bylo povoleno
Tak dík moc,tohle zabralo,ještě že mám tady takovou pěknou zatáčku.GUT metoda.
alebo ak mas po ruke destu tak povol sroby a dvihni z jednej strany auto destou, na druhej sa ti to s lupnutim povoli a je, odskusane na bratovom peugeote tento vikend
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
malinko to tady obnovím - koncem měsíce budu přezouvat, mohl by mi někdo poradit čím maže ten náboj než na to dá plecháč? letošní jaro bych nerad opakoval, ty přední zatuhlý kola mi daly víc jak tejden v posilovně