Diagnostika OP-COM
Re: Diagnostika OP-COM
mám dotaz..není to jedno jestli to objednám z http://diagnostiky.tode.cz/index.php?ro ... duct_id=52 nebo přes aukro od stejné firmy? milosh tady psal, že se to pak lépe reklamuje,v čem to je lepší?já bych si to objednal přes ty stránky diagnostiky.tode.cz , protože na aukro už to není.Co vy nato?nemusím se bát že mi příjde nějaký "šmejd" ?
Opel Zafira 2.0 DTi /Y20DTH / 2001
- Reklama
Na tom aukru jsem to koupil já asi před deseti minutamaGreBeeN píše:mám dotaz..není to jedno jestli to objednám z http://diagnostiky.tode.cz/index.php?ro ... duct_id=52 nebo přes aukro od stejné firmy? milosh tady psal, že se to pak lépe reklamuje,v čem to je lepší?já bych si to objednal přes ty stránky diagnostiky.tode.cz , protože na aukro už to není.Co vy nato?nemusím se bát že mi příjde nějaký "šmejd" ?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Chlapi, diagnostika přišla a teď prosím o radu někoho v tomto oboru zkušeného. Nainstaloval jsem software ale nejdou mi nainstalovat ovladače aby mi komp našel tu diagnostiku po připojení do auta. Mám nainstalovanou verzi "opcom090820b_en" . Mám windows 7 Ultimate 32bit. Ovladač u toho sw je, ale nejde nainstalovat. Poradí někdo?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Me to sedmy nasly samy.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak po třech hodinách snažení jsem tam dostal aspoň Op-com 080114. Zítra musím vyzkoušet jestli to bude fungovat na autě. Jestli ne tak se rozbrečím. A to nemluvím o své totální demenci - tři hodiny instaluju podle anglického návodu, a pak jsem z balení vysypal český návod k instalaci.. Proč to dělat jednoduše když to jde složitě..
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Se dívám, že to za rok šlo pěkně dolů(cena) já to kupoval před rokem a stálo mě to 2500,- ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
Světe div se, ono mi to konečně funguje. Sice až jsem nainstaloval tu china clone 2010, ale funguje. Teď ještě jestli by byl někdo tak hodný a vysvětlil mi jak se s tím dělá
Dneska jsem to testnul a chyby a takové věci jsem vyčetl. Akorát některé funkce v nabídce mi nic nezobrazily. Je to tím že to třeba zrovna moje auto nemá?
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Zkus třeba toto: http://www.marab.wz.cz/
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
Ahoj tak jsem si koupil diagnostiku op-com ale nejak s ní moc neumím
..Prosím o radu/y...Instaloval jsem to podle návodu přiloženého k diagnostice.uDělal jsem všechno tak je tam napsane ale při aktivaci mu to napíše , že nějaký soubor ...0000 to nemůže najít
..A pak ještě mi to nekomunikuje s autem(jestli to nesouvisí s tou aktivaci) prosím poradtě kde je chyba.Stáhl jsem si OP-COM China clone a s tím mi to jde.Má to stejné funkce jako "originální" software?dík
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Už jsem ti psal SZ. Se sw co mi přišel k tomu mi to taky nešlo ale s china clone 2010 mi to jde.GreBeeN píše:Ahoj tak jsem si koupil diagnostiku op-com ale nejak s ní moc neumím..Prosím o radu/y...Instaloval jsem to podle návodu přiloženého k diagnostice.uDělal jsem všechno tak je tam napsane ale při aktivaci mu to napíše , že nějaký soubor ...0000 to nemůže najít
..A pak ještě mi to nekomunikuje s autem(jestli to nesouvisí s tou aktivaci) prosím poradtě kde je chyba.Stáhl jsem si OP-COM China clone a s tím mi to jde.Má to stejné funkce jako "originální" software?dík
zdravím.. prosím o radu..Když chci spustit OP-COM tak mi tam naskočí toto.Nevíte co s tím udělat?
A ještě při aktivaci mi tam nakočilo toto ,co s tím udělat?
A ještě při aktivaci mi tam nakočilo toto ,co s tím udělat?
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Tak používej China clone, pokud jsem rozumněl dobře, tak ti jede. Pravděpodobně máš na originálu nějakou chybu
a ten china clone má stejné funkce jako originál?není to nějaká chudší verze?sry za otázku ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)