chybove kody
Re: chybove kody
P0400 nemusí být jen egr. Může jít i o netěsnost podtlaků či chybu na váze vzduchu.
END
- Reklama
Tak na ty podtlaky kouknu a netěsnost snadno odhalím. Jen nevím, co s tím spínačem pedálu spojky. Na co tam vůbec je?
Astra G Caravan 2.0 Di
tempomat
zafira Y20DTH 2001 PP od davida +tempomat za 300,- :-)))
agila 1,2 2004 drahé polovice(pasé,teď ochcávka :D)
op-com 1.39 EN
op-com 1.39 EN
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
spojkovej spínač tam je kvuli tempomatu a ještě pro řídící jednotku kvuli krouticímu momentu. při sešlapnuté spojce zmenšuje krouták kvuli spojce.. ale jen u dieslu.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Má pravdu předseda P0400 např. u mě znamenala 3 vadné solenoidní ventily, EGR ventil, vakuupumpu a váhu vzduchu... Akorát jen u EGR ventilu diagnostika rozepsala příčinu ( špatná funkce EGR či jak to bylo ) a váhu vzduchu diagnostika napsala taktéž ještě zvlášť... Zbytek bohužel diagnostika nerozpoznala, takže denny měl co dělat s podtlakovou pistolí.Trdlo píše:P0400 nemusí být jen egr. Může jít i o netěsnost podtlaků či chybu na váze vzduchu.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tak to iste u mna,Vaclav píše:Tak už došlo i na moji astru. Diagnostika mi hlásí chyby P0704 a P0400. Bohužel soft který používám k těmto kódům neuvádí o jakou závadu se jedná a na netu se mi to nepodařilo dohledat. Poradí někdo na co se mám zaměřit?
A priznaky:
akceleracia ako na furiku, teda celkova strata vykonu. Auto musim tocit do otacok 3000+ aby sa to rozbehlo.
kontrolka elektroniky blika mam pocit kedy sa jej zachce
Vymenil som vahu vzduchu, tak ta by to nemala byt. Ale nie je to original BOSCH.
Ked som tak cital po forach, tak mam asi dat skontroloval podtlaky, solenidne ventily, egr, vakuovu pumpu ...
Ach jaj. Dufam ze kym sa pride na pricinu, nevymenim privela zbytocnych suciastok
Opel Astra G 2.0 DTI Y20DTH 2001/11, 5dv.
začni kontrolou podtlaku,to tě nic nestojí
zafira Y20DTH 2001 PP od davida +tempomat za 300,- :-)))
op-com 1.39 EN
op-com 1.39 EN
Tak takto vyzerala jedna rozdelena podtlakova hadicka.: Zatial som to len naspat spojil a profesionalne upevnil izolackou . Ale auto konecne slape!!! . Predpokladam ze ta spojka bola robota predchadzajuceho majitela.hanysek75 píše:začni kontrolou podtlaku,to tě nic nestojí
Aky negativny dopad mohla mat jazda s taktou odpojenou hadnickou na auto?
Opel Astra G 2.0 DTI Y20DTH 2001/11, 5dv.
Zdravím,
máte někdo zkušenosti s odpájením relé v řídící jednotce chlazení? Hází mi to chybu P1530 A/C Request Line Voltage Low; 00057 - A/C Cutoff Request.
Nebo je závada jinde?
Tuto řídící jednotku je nemožné sehnat .
máte někdo zkušenosti s odpájením relé v řídící jednotce chlazení? Hází mi to chybu P1530 A/C Request Line Voltage Low; 00057 - A/C Cutoff Request.
Nebo je závada jinde?
Tuto řídící jednotku je nemožné sehnat .
a co když kde o auto, které už nemá ŘJ klimatizace a diagnostika hlásí tuto chybu?Trdlo píše:1530 - relé klimatizace, nízké nebo vysoké napětí
57 - požadavek na vypnutí klimatizace, žádný signál
V RJ chlazení ti na 99,9% zůstává stále sepnuté relé. Řešení je výměna RJ nebo pokud jsi zručný a nebojíš se toho, tak odpájet relé z RJ, a buď dát nové, nebo ho po odpájení rozdělat a vyčistit na něm kontakty a znova připájet.
Opel Astra G kombi 1,6i 16V 2007
Ahoj jsem tu nový dohnali mně k tomu problémy s astrou. potřeboval bych vysvětlit kody: po335 a po370. díky moc