Ja si hlavu s prespanim nelamu, ta moznost tady proste je vcetne odvozu a to aniz by to nekomu nejak komplikovalo zivot...
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A nebojim se toho, ze by nas bylo do druheho dne nejak moc. Pokud vim, tak ty, ja a Capone s nasi modelkou - pokud jsem na nekoho nezapomel, tak se nikdo jiny na akci do druheho dne neozval. A ulozit 4 lidi vazne neni problem. Dokonce muze mit Capone s Petou solo pokoj - jen nebesa pro vas nemam...
Jinak je dneska den blbec. Nakonec ten sud s chlazenim padnul taky, odpiskal to vedouci hospody, protoze origo chlazeni s tlakem je pry pekne mastny a kdyz nemam vojensky stan, abych u toho mohl spat a uchranil to tak od okolnich kolemjdoucich, tak mi to ven neda. Takze hospoda konci ve 23:00, pak se bud presuneme do hospody a prespime u me, nebo vystacime s lahvonema a jinyma soukromyma zasobama ktere zajistim odpoledne podle toho kolik nas bude.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Odmitl jsem nakupovat veci dopredu, protoze odpoledne na to bude casu dost a krome vyse zminenych nas stejne asi vic nebude. A ani neni jiste, kde nakonec pres tu noc zkoncime, tak proc kupovat dopredu lahvove, kdyz se mozna presuneme k tocenemu tocenemu az do rannich hodin?
Ale alespon mam pripravenou spolecenskou hru na sobotni odpoledne, uz jsem to roky nehral a tesim se jak malej.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)