ASTRA G OPC 2.0 TURBO
Re: ASTRA G OPC 2.0 TURBO
Ruprecht tak jasne ze seriovy motor nie ... ale ak mas kovane ojnice a piesty mozes s tym ist hore,,,navise, max. vykon vyuzivam vynimocne, proste sa nechystam na ziadne zavody... takze asi tak
Dakujem vsetkym za pochvali cas ukaze ci to bola dobra kupa
navise ma jednu obrovsku chybu... ze nema tu krasnu MODRU farbu
Dakujem vsetkym za pochvali cas ukaze ci to bola dobra kupa
navise ma jednu obrovsku chybu... ze nema tu krasnu MODRU farbu
- Reklama
Mne osobne sa páči táto čierna viac. Len by som zmenil kolesá za niektoré z novších oplov a bol by som spokojný.
Máš ju super
Máš ju super
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Vid, ja si taky rikam, styska se mi po ni az nevidane moc!Turbi píše:navise ma jednu obrovsku chybu... ze nema tu krasnu MODRU farbu
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
Takze cooler mi uz dorazil a je aj namontovany, montaz nebola az taka jednoducha ako sa zdala podla vyrobcu...zabralo mi to s kamosom cely den , bolo treba rezat aj do kapoty resp. prednej masky lebo ,,zavadzala,, duralova rura z map senzorom- nedala sa zavriet kapota... dalej bolo treba mierne orezat naraznik foto dodam coskoro--- efekt coolera je obrovsky- proste druhe auto odporucam ho kazdemu majitelovi turbo astry, vyrobca udava pri SERIOVEJ ecu narast 15- 18 koni, z upravenou ecu este vacsi, teraz ma auto najvacsi tah medzi 3000-5000 otacok , podla nazorov znamych co som vozil tak vraj je problem udrzat hlavu na krku pri akceleracii uvidime co povie vacise turbo , vstreky a palivova pumpa
Super Som zvedavý kedy ma povožiš
Opel Astra G 1.6 8V X16SZR OPC Line
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
http://www.aquapumps.sk/
Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
http://www.aquapumps.sk/
Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...
Tak po dlhsej odmlke opat nejaka novinka v opli
je to 76 mm nerezovy FULL Exhaust System turbo back od anglickej firmy Piper Exhaust, na vyber bolo mnozstvo variacii z katom, bez katu, z jednym tlmicom, dvomi tlmicmi a kopec koncoviek...ja som nechal obycajnu 76 mm koncovku vyfuku nech to tak nebije do oci a rovnako aj katalizator a oba tlmice aby som neohluchol
je to 76 mm nerezovy FULL Exhaust System turbo back od anglickej firmy Piper Exhaust, na vyber bolo mnozstvo variacii z katom, bez katu, z jednym tlmicom, dvomi tlmicmi a kopec koncoviek...ja som nechal obycajnu 76 mm koncovku vyfuku nech to tak nebije do oci a rovnako aj katalizator a oba tlmice aby som neohluchol
nooo tiez ticho zavidim
krasa krasa kde sa hrabe moja atmosfera
ale tak ked bude aspon co sa tyka exterieru vzhladovo podobna tej tvojej tak ja budem uz spokojny
cize JAR=xenony, OPC naraznik predny
a chcem SK zraz ! to je fakt hanba ze taka opel komunita nevie spravit jeden poriadny zraz aspon raz za rok ... ked som videl aky zraz mali FORDaci tak som len zaaaavidel.
no a kazdopadne drzim palce nech turbovka sluzi este veela vela kilometrov
krasa krasa kde sa hrabe moja atmosfera
ale tak ked bude aspon co sa tyka exterieru vzhladovo podobna tej tvojej tak ja budem uz spokojny
cize JAR=xenony, OPC naraznik predny
a chcem SK zraz ! to je fakt hanba ze taka opel komunita nevie spravit jeden poriadny zraz aspon raz za rok ... ked som videl aky zraz mali FORDaci tak som len zaaaavidel.
no a kazdopadne drzim palce nech turbovka sluzi este veela vela kilometrov
no este treba XY veci... 80 mm vahu vzduchu -seriova 70mm ide totiz uz na svoje maximum 5 Voltov a ked vytocis 6000ot + tak hodi ta do nudzoveho rezimu -proste tolko vzduchu saje ze ani cidlo to neodmeria , este musi ist druhe trubo z Z20 LEH , toto ma uz svoje za sebou...velka vola turbiny a pusta odtial olej ,,, este vacsie vstreky a uz by to malo mat tych cca 300 koni . no uvidime
-
- Kontaktovat uživatele:
ten KAT na vyfuku si nemusel davat pri turbine neohluchnes ani s holou rurou zbytocna prekazka , ale co taky podvozok , brzdy, diferencial , spojka???? seriova to urcite nezvlada co vystuzenie karoserie??
pri 300 PS + sa zide aj diferak...brzdy a podvozok je OK stihaju,,,zda sa ti 305mm kotuce malo ?a nejdem s tym zavodit, a naco podvozok ? uz seriovo je to hrozne tvrde na nase cesty ,,a nie tam hlacit nejaky tvrdy podvozok to urobi asi iba uplny hlupak - ak to chce na bezne jazdenie a nie okruhy
spojka sa oplati sportova znova len ak chces zavodne auto a v zime co ? nepotrebujem keramicku spojku z trhavym zaberom... toto nie je kopcovy ani ziadny zavodny special
KAT je kvoli emisnej nemam chut sa natahovat z niekym a vybavovat emisnu cez 10 ludi
spojka sa oplati sportova znova len ak chces zavodne auto a v zime co ? nepotrebujem keramicku spojku z trhavym zaberom... toto nie je kopcovy ani ziadny zavodny special
KAT je kvoli emisnej nemam chut sa natahovat z niekym a vybavovat emisnu cez 10 ludi
-
- Kontaktovat uživatele:
pri 300 ps ???? neviem ci veci ktore boli dimenzovane na 190 ps strop neviem ci to zvladaju to vsetko je z ohladom na bezpecnost aj ked by si mal len 190 ps tak urcite brzdy 302mm v serii nestacia nestacili ani na 2.2 16V nie to na turbinu moj nazor. podvozok u astry je tvrdy na seriu opc ma tvrdsi podvozok ale mat 300 PS na koze toto je vsetko o bezpecnosti nie o tom ci si frajer na zemi polozeny a ci nie ci mas vrtane kotuce a ci nie a diferak je otazka ci ten povodny ti to prenese aj na vozovku nieje to len o tom viac a viac PS ked vsetko ostatne úpodstatnejsie ostane v serii moj nazor
-
- Kontaktovat uživatele:
pri brzdach to nieje o velkosti ale o piestikoch cize ked mas 302mm 4 - 6 piestik brzdi milionkrat lepsie ako 2 piestik na 380mm
podvozok si mozes nastelovat podla seba co sa tyka tvrsdosti a komfortu a znizenie existuju viacere podvozky
diferak je na tebe ci chces ci nie ja by som pri tom vykone dal
videl som milion machrov co tvrdili ze nepotrebuju a ked to rozflakali zistili ze potrebuju
podvozok si mozes nastelovat podla seba co sa tyka tvrsdosti a komfortu a znizenie existuju viacere podvozky
diferak je na tebe ci chces ci nie ja by som pri tom vykone dal
videl som milion machrov co tvrdili ze nepotrebuju a ked to rozflakali zistili ze potrebuju
Nechcem riat alebo co ved nakoniec som len chlapes s dediny s výhladom do dvora, ale má pravdu, podvozkový systém a brzdy sú dimenzované na 190ps a ked ty mas uz dobých 110 nad tak povodne su uplne napicu.... v normalnej prevadzke sice mozu fungovat, len ako a dokedy.... urcite by som nahodil silnejsie brzdy a stelovak podvozok , výska, tuhost, odklony.... nastelovat ako vyhovuje a bude fajn . a pri dalsom zvisovani vykonu urcite samosvor....Quaife alebo KAze maju dobre ponuky, neviem teraz presne ako sa to druhe pise
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
vdaka za rady pani... uvidime co povie motor ten musi byt prv 100 % potom sa dalej uvidi ... rozhodne dam nejake nove kotuce a aj platnicky, co by ste odporucili ??? ale nieco normalne nie zavodne ze mi to nebude brzdit za studena asi bude pravda aj o tych piestikoch, jazdim octaviu 1,8 T a ta ma 288 mm kotuce a brzdi to neskutocne dobre- opakujem nepotrebujem zavodne brzdym nejdem s tym na preteky
-
- Kontaktovat uživatele:
sak to nikto netvrdi ze ides na preteky ale nikdy nevies kedy budes tu brzdnu silu potrebovat je viac moznosti a to uz je len na tebe co uprednostnis kotuce+platnicky alebo vymena aj celeho brzdica za nieco silnejsie alebo cely prestavbovy set pri tvojich 300 ps by som volil predok vymenit za nieco vacsie z ineho auta majdes na nete hafo ludi co predavaju brzdice z inych aut aj s kotucmi a potom to len prisposobit a do zadu dat to co mas v predu vtedy budes spokojny a este by som porozmyslal ked nechces podvozok a staci ti seria aspon nad pruzinami nech mas brucho nizsie ku zemi teda aj tazisko