POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Re: POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Děv*a jedna náročná Zase stávkuje a člověk jí tak dopřává ...
... Denny,Praha už zase volááááááááááááááááááá !!!
... Denny,Praha už zase volááááááááááááááááááá !!!
- Reklama
.
Naposledy upravil(a) silver dne 21 bře 2012, 09:00, celkem upraveno 1 x.
řekl bych že možný to jako tak je ... ale poznat to snad ani nemůžeš
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Každé auto je nečím vyjímečné. Třeba to moje bylo vyjímečné nouzovým režimem a nyní klidovým odběrem
Ale pokud to není Astra z Polska s rozhašenou elektronikou, tak by to mělo být tak jak píše amad09
Ale pokud to není Astra z Polska s rozhašenou elektronikou, tak by to mělo být tak jak píše amad09
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
.
Naposledy upravil(a) silver dne 21 bře 2012, 08:54, celkem upraveno 1 x.
http://www.autorevue.cz/klimatizace-dob ... spatny-pan
http://www.direct.cz/blog/klimatizace-v ... penezenku/
http://www.direct.cz/blog/klimatizace-v ... penezenku/
Naposledy upravil(a) silver dne 21 črc 2010, 09:59, celkem upraveno 1 x.
Ale noták klííd..to, že klima odebírá výkon je snad jasné..
Jen mi přišlo vtipné, že aby auto trochu jelo, tak se musí vypnout světla
A za druhé ušetřených pár wattů oproti pár kilowattům co bere klima půjde sotva poznat..možné to je, ale pochybuju..toť vše
edit: odkaz jsem přečetl..ale klimu, která by topila jsem ještě fakt neviděl... o odborné úrovni tohoto článku jsem ochoten taky polemizovat
Jen mi přišlo vtipné, že aby auto trochu jelo, tak se musí vypnout světla
A za druhé ušetřených pár wattů oproti pár kilowattům co bere klima půjde sotva poznat..možné to je, ale pochybuju..toť vše
edit: odkaz jsem přečetl..ale klimu, která by topila jsem ještě fakt neviděl... o odborné úrovni tohoto článku jsem ochoten taky polemizovat
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
.
Naposledy upravil(a) silver dne 21 bře 2012, 08:55, celkem upraveno 1 x.
Salam, klima aj kuri, skus pustit automaticku klimu ked mas vonku -5 a daj na nej 20, tak ti zacne fucat teply vzduch a vykuri ti auto, u nas vo firme napriklad kurime v zime klimou, nic na tom nieje
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
A jak poznáš, že topí klima a ne motor? Auto s climatronikem doma máme..a klima opravdu netopí.. jo když se zmáčkne vyhřívání čelního skla, tak začne foukat teplý vzduch, ale ne díky klimě, ale díky topné spirále..
Samozřejmě, že nikde není psáno, že aby auto trochu jelo, musí se vypnout světla..
Bóóóóže trochu nadsázky a nadhledu by to chtělo..pokud jsem tím někoho urazil, tak se omlouvám..
Samozřejmě, že nikde není psáno, že aby auto trochu jelo, musí se vypnout světla..
Bóóóóže trochu nadsázky a nadhledu by to chtělo..pokud jsem tím někoho urazil, tak se omlouvám..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
hmm, climatronic som v zivote nevidel, ale brat v tom RC co kupil ma automaticku klimu, nema ziadny ovladac na kurenie, iba na klime nastavi teplotu a klima bud chladi alebo pusti teply vzduch, kazdopadne teda ked sa nad tym zamyslim tak ta klima sama o sebe nekuri ale len cez nu ovladas kurenie tak isto kamarat v avensise, jo a kazdopadne mne ked pustim klimu auto nejde, vyskusam dnes ci je poznat ak sa vypnu ine spotrebice, som na to fakt zvedavy
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Jestli poznáš rozdíl výkonu motoru se zapnutými světly a vypnutými světly (zapnuté jen denní svícení), tak jsi machr. Já poznám pokles výkonu pokud je zapnutá klima (samozřejmě), navíc třeba když sepnou oba větráky apod. Ale rozdíl zapnutých/nezapnutých světel tedy ne. To už by pak při spuštění varovných světel za jízdy muselo snad auto i cukat.
EDIT:
* světla 2x50W + 2x5W = 110W (- denní svícení tak 20 W??) = 90W
* varovná světla 4x21W + 2x5W = 94 W
EDIT:
* světla 2x50W + 2x5W = 110W (- denní svícení tak 20 W??) = 90W
* varovná světla 4x21W + 2x5W = 94 W
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
jsem tu dlouho nebyl... a zase vtipné téma -