Já to vidím trochu z jiného soudku, protože jsem v tom nějakou dobu dělal... Dle mého názoru je to jen neznalost jejich všeobecných podmínek. A bohužel ne každý pojišťovak řekne vše, co by měl říci. A ještě větší bohužel že hodně lidí co si uzavře smlouvy, tak se ani do těch podmínek nekoukne
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Samozřejmě některé věci jsou tam zmatečně napsané, ale tak když něčemu nerozumím, tak se jednodušše zeptám, ne? Raději ze sebe udělat blbce, než později litovat
Navíc co si budeme povídat... Ať už se uzavírá cokoliv, tak jednak mrtě lidí si ty papíry prostě nepročítají a jen v rychlosti podepisují
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Zároveň všude je nějaké to slovíčkaření, na kterém mnohdy dost záleží ( ale když si to člověk pročte, tak na to narazí a zeptá se )
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Takže pro mě z toho plyne, že hodně lidí si nic nepřečte a pak si jen stěžují
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
A to, že je dobré mít vše papírově potvrzené, kdyby se náhodou něco později stalo, není nic nového ( viz. třeba ta odborná montáž )
Ale to už je pak jen o dohadech a mentalitě každého z nás, kdo se jak k čemu postaví
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Stejně tak se můžeme dohadovat třeba o tom, proč JoeL jel Tigrou, u které měl pocit že uniká pohonná hmota z benzínových trubek, která kape rovnou na výfukové potrubí. Kor v tomto počasí kdy je venku přes 30°C a i jen kastle je sama o sobě rozpálená. Proč tedy nejeli jiným autem, když jich mají vícero ( jsou snad ještě v horším stavu ? )...
Kdyžtak Miku můžeme pokecat přes SZ, protože tohle je myslím téma, které se probírá neustále všude
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)