poradte jaký notebook
poradte jaký notebook
Jelikož jsem PC lama,potřeboval bych od ználých poradit,jáký mám koupit notebook.
Potřebuju ho víceméně pouze na práci okolo aut - diagnostika,servisní programy,katalogy dílů atd. takže požadavek asi na větší paměť.Ostatní požadavky Wifi,DVD mechanika,nejlépe Win XP.Takže jen takový obecný popis.
Teď používám Acer One,ale je hrozně pomalý,pořád se kouše,a má malou paměť a malé snad vše. Cena by měla být do cca 10 tis.Pokud máte i nějaký tip kde ho koupit,taky bude dobře.
Potřebuju ho víceméně pouze na práci okolo aut - diagnostika,servisní programy,katalogy dílů atd. takže požadavek asi na větší paměť.Ostatní požadavky Wifi,DVD mechanika,nejlépe Win XP.Takže jen takový obecný popis.
Teď používám Acer One,ale je hrozně pomalý,pořád se kouše,a má malou paměť a malé snad vše. Cena by měla být do cca 10 tis.Pokud máte i nějaký tip kde ho koupit,taky bude dobře.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
- Reklama
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Re: poradte jaký notebook
Tedka nevím ty stránky,ale zkus hledat notebooky z výstav atp.,jsou to používané ntb se zárukou a o moc levnější než nové,klidně i o plovinu.Taky jsem tedka sháněl ntb a byl jsem na těch stránkách.Do 10-tis tam určitě nakoupíš.Maj tam třeba HP Comppaq NC 6000,který má manželka na internet,na diagnostiku uplně v poho.S widlema XP možná bude problém,už se neprodávaj a pokud k tomu notesu nebudou.....víš co myslím.Zkus nějaké inzerce,třeba bazoš a tam ti ty stránky občas vyskočej v reklamě.A nebo prostě hledat inzeráty.
No a konfigurace minimum CPU PentiumIII -1.4 GHz,RAM min.512 MB(lépe 1024 MB).
No a konfigurace minimum CPU PentiumIII -1.4 GHz,RAM min.512 MB(lépe 1024 MB).
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Tady je ta stránka s těmi noťasy http://www.gigacomputer.cz/
Romčo, za tuhle cenu běž do nějakého chvilku jetého (předváděčka, z výstavy apod.) Ale rozhodně už vezmi něco s C2D, ramkou kolem 2Gb. Softy na který to chceš začínají být stále náročnější, tak aby ti to chvilku sloužilo.
O nějakých bych i věděl, ale to pořešíme kdyžtak po SZ nebo mi cinkni.
O nějakých bych i věděl, ale to pořešíme kdyžtak po SZ nebo mi cinkni.
END
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Osobně mám dobrou zkušenost s obchody www.okcomputers.cz, www.alza.cz, www.tsbohemia.cz (www.barbone.cz). Sama jsem před 2 roky (v sobotu bude mít narozeniny ) si koupila HP Compaq 6720s (2GB ram, 160 gb paměť, Vista...) na okcomputers za 12419 Kč a nemůžu si ho vynachválit. Dobře se s ním pracuje a baterka po 2 letech vydrží přes 2 hodiny (jako nový zvládnul 4 hodiny sledování filmů). Myslím, že dneska by se i nový dal sehnat kolem 10000,-.
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
soucasna realna prodejni cena HP Compaq 6720s je tak 6tis kč
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to je možný, ale je výborný
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
-
- Kontaktovat uživatele:
doporučíte mi něco do 15ti tyček? nebo řeknete ať si koupim co chci?
já teba nevim, chtěl bych velkej disk, asi grafiku a aby to tak nějak nezamrzalo, ale čeho kolik a co znamená půlka písmenek nevik, tak by mě nějakej link potěšil
já teba nevim, chtěl bych velkej disk, asi grafiku a aby to tak nějak nezamrzalo, ale čeho kolik a co znamená půlka písmenek nevik, tak by mě nějakej link potěšil
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Pošli mi do SZ svůj mail, já ti přepošlu newsletter od Alzy, co mi teď přišel:) Mají tam dost hustý HPčka v akci
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
Tak dej na doporučení od zmrzliny.new-name píše:aby to tak nějak nezamrzalo,
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
homolek uzenáč centrum tečka cézet
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka