Airbag
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže teda maminky s dětma (v autosedačce) nemůžou mít Géčko ? Protože ty nejmenší autosedačky se dávaj i na přední sedačky (spolujezdec) ... . Zdá se mi to takový divný ...manli2 píše:ne neni u těchlech starejch aster se bag nevypíná....
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Tak to fakt vypnout nejde, musel bys mit detekci zatizeni sedacky, viz. obr.
Naposledy upravil(a) Luky dne 03 říj 2006, 15:20, celkem upraveno 1 x.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
no prozatím kluka vozíme v zadu,ale jakmile jede jen jeden z nás tak tam moc není pod kontrolou.no budeme muset jezdit pořád spolu.Však jak jsme si řekli na věčné časy a nikdy jinak.No co jsi poslal v pdf tak o tomhle vím,ale já myslel nějaký vypínač kde bych mohl použít standartní sedačku.Takže díky moc za odpovědi a držte si bodíky.
ale můžou... s originálním příslušenstvím opel viz manual... vypínačem ho nevypneš...Honz@ píše:Takže teda maminky s dětma (v autosedačce) nemůžou mít Géčko ? Protože ty nejmenší autosedačky se dávaj i na přední sedačky (spolujezdec) ... . Zdá se mi to takový divný ...manli2 píše:ne neni u těchlech starejch aster se bag nevypíná....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
jak na sletovani kabelu pod sedackou?
Uz jsem psal i jinde,ale muzete presne napsat navod,popr. vlozit fota spojeni tech kontaktu pod sedackou,aby mi na nej nechodila kontrolka pytlu?? jak jste to udelali?? Pro me,je tam az moc kabelu,cele 2 Diky
Re: Airbag
zdravim vsechny, dnes jsem byl nucen odpojit oba snimace airbagu v prednich dverich.po opetovne zapojeni kdyz otocim klickem tak tak to normalne zhasne a po ccs 2vterinach se opet rozsviti.neni mozne ze by se to behem demontaze a montaze zpet nejak rozbilo ci tak? dik za odpoved
Astra g 1.4 16V 2002
měl si odpojenou baterku?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- vasekpetr1
Vojto pokud během demontáže a následné montáže neotoci klíčkem(nezapne zapalování), tak se baterka odpojovat nemusí - je to ale taková jistota. Ale viděl bych to na problém, že se ti to podařilo v některých dverich utrhnout. Ta diagnostika ti rekne, v kterych dverich to hledat.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)