Cukání motoru
- Reklama
-
Re: Cukání motoru
ČAU panove ja mam taky problem s cukanim motoru,začina to čim dal vic problem je takovej: pri otačkach cca kolem 2000tis/ot motor zacne pocukavat jakmile pridam tak je vse ok, svicky jsou relativne nove, filtr paliv menen pred mesicem , vzduch. filtr asi pred rokem, škrtici klapka vyčištena ErG tyden novej.. a ješte mam dotaz ohledne toho pocukavani mezi svodama a prvnim dilem to mo netesni a vyfuk plyxny od tama utikaji ma to treba vliv na lamasondu? mezy ty svod. a ten 1dil musim koupit nebo udelat tesneni je tam sice jedno ale je to asi trochu zohle a tak to nestaci a fouka tama.
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
Takhle mi to cuká pokud natankuju horší benol,např čerp. stanice ONO.Tam mají nejlevnější a taky nejhorší.
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
mám takovej dotaz jsem po výměně zapalovací lišty ale ted se mi párkrát stalo že po rozjezdu na křižovatce na jedničku po rozjezdu a sešlápnutí plynu je jakoby díra ve výkonu ale asi jen na sekundu auto škubne jak v autoškole a pak jede zase v pohodě akorát zůstanou na volnoběh zvýšený otáčky zhruba 1700-2000 na chvíli a pak spadnou zpět do normálu,tak nevim jestli by to mohl být erg občas blikne i kontrolka motoru a hned zhasne
Opel Astra Caravan X16XEL 1.6 16V r.v. 2000 modrá metalíza
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
vyčisti škrtící klapku
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
dneska jsem po měsíci kontroloval škrtící klapku a ta je čistá takže v klapce problém asi nebude ,chci se zeptat mohla by to dělat nová zapalovací lišta? dneska jsem kontroloval i egr a čistil ho jehla jde krásně volně,dneska jsem tam vrátil starou lištu tak jsem zvědavej ,má někdo zkušenost se špatnou novou zapalovací lištou?
Stát se to může, tak jako ve všem ostatním... To že je nová, neznamená že nemůže být už od výroby vadná
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
to škubáni které je teď po výměně lišty je zase jiný než jaké bylo ze starou lištou,zkusim jezdit zase se starou a to škubání které je s novou lištou zmizí tak je to jasný bude reklamace
ahoj, nekdo z Plzně, kdo by mohl půjčit na test zapalovací lištu?
Dotaz jestli může mít špatná zapalovací lišta vliv na celkovou spotřebu...
Dotaz jestli může mít špatná zapalovací lišta vliv na celkovou spotřebu...
cau madalv muzu se zeptat kamarata ma stejnej uz sem ti spominal onem a na trening normalne muzes chodit
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
-
Ahoj, taky se pridavam do klubu cukani.
Mam motor X16XEL. Z niceho nic mi to zaclo cukat. Hlavne kdyz prudce seslapnu plyn v nizsich otackach. Nekdy se stava kdyz tam mam dvojku ze otacky jdou nahoru ale vykon ne.. pak to po chvili cukne a vystreli dopredu. Kdyz je motor studeny tak to nedela. Byl jsem s tim v servisu na diagnostice (na ktere nic nenasli) a bylo mi receno ze to je spatnym stavem rozvodu.. Dneska jsem nechal udela novy rozvody, vymenit olej a je to stejny.. nemate nejakou radu co s tim ?
Diky
Mam motor X16XEL. Z niceho nic mi to zaclo cukat. Hlavne kdyz prudce seslapnu plyn v nizsich otackach. Nekdy se stava kdyz tam mam dvojku ze otacky jdou nahoru ale vykon ne.. pak to po chvili cukne a vystreli dopredu. Kdyz je motor studeny tak to nedela. Byl jsem s tim v servisu na diagnostice (na ktere nic nenasli) a bylo mi receno ze to je spatnym stavem rozvodu.. Dneska jsem nechal udela novy rozvody, vymenit olej a je to stejny.. nemate nejakou radu co s tim ?
Diky
skousel si vycistit skrtici klapku a egr ventil?jestli ne mozna by ti to pomohlo udelal sem to znamemu ajeste vymenil zadni vyfuk mel ho deravej a uz nic
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
-
Egr ani klapku jsem vycistit nezkousel protoze to neumim... Neznate nekdo servis v Praze nebo okoli kde by byly schopni to cukani spravne diagnostikovat a nasledne vyresit za rozumne penize ? Diky
na vyčištění egru není nic těžkýho povolíš dva šrouby a odpojíš kabel a je venku,a vyndat a vyčistit škrtící klapku je taky v pohodě je tu obrázkový návod jak na to,mě kolísaly otáčky na volnoběh vyčistil jsem klapku a drží jak přibitý,nicméně cukání zrovna taky trochu řešim ale mě to dělala zapalovací lišta ,nejlepší si jí zkusit půjčit od nějakého kolegy opláka a vyzkoušet jako se poštěstilo mě
-
sorač že cituju ale moc rad jsem nedostal tak to skoušim znovu. tak srynefakcenko píše:ČAU panove ja mam taky problem s cukanim motoru,začina to čim dal vic problem je takovej: pri otačkach cca kolem 2000tis/ot motor zacne pocukavat jakmile pridam tak je vse ok, svicky jsou relativne nove, filtr paliv menen pred mesicem , vzduch. filtr asi pred rokem, škrtici klapka vyčištena ErG tyden novej.. a ješte mam dotaz ohledne toho pocukavani mezi svodama a prvnim dilem to mo netesni a vyfuk plyxny od tama utikaji ma to treba vliv na lamasondu? mezy ty svod. a ten 1dil musim koupit nebo udelat tesneni je tam sice jedno ale je to asi trochu zohle a tak to nestaci a fouka tama.
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu