Tak už jsem taky táta!
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: tak a máme další členku aneb já sem táta
Rados: Taky se pridavam ke gratulaci. A preji hlavne zdravi a mnoho bezesnych noci
- Reklama
Taky velká gratulace
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Trdlo píše:....ať vám to doma pořádně brečí.
Dejte pokoj... Kluci díky všem!HerryCZ píše:....mnoho bezesnych noci
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vy ste skodoliby JA preju at spi v noci co jen muze, mame doma dnes 4 mesicniho prcka a obcas se mu taky nechce moc spat (nastesti ale nebreci, je videt ze to je spravnej chlap, staci mu koza a je ticho )
Jinak gratulace, dite je dar a i kdyz breci celej den tak je treba dar prijmout
Jinak gratulace, dite je dar a i kdyz breci celej den tak je treba dar prijmout
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Radošu veeeliká gratulace a ať se malému v životě daří co nejlépe
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Tak se konečně dočkal a z mé strany také velká gratulace a ať jste zdraví všichni. To že poroste jako z vody, asi není potřeba komentovat, vydím to na synovi v září jde do 1 třídy a mám pocit že se včera narodil .
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Taky gratuluji,ať je hezká po mámě a chytrá po tátovi a hlavně zdravá.Taky to tak máme doma zařízené.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Mojmec11 píše:... hezká...chytrá...zdravá...
manli2 píše:má kluka...
-
- Kontaktovat uživatele:
S tou noci to byl samozrejme vtip, moc dobre vim o cem mluvim.
Herry: No chvilku mi o tom vyprávěj, dneska 3,5 hodiny malou na ruce, než usnula.....
END
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zase to nechce porad to dite nosit pak si zvykne a je to v prd.. Nase mala spala v pohode a spi doted a malej 4mesicni prcek teda taky ma nekdy svy dny ale nejdyl za hodku spi kdyz nema svuj den ale prevazne to je v pohode do pulhodky ko , obcas vecer tak v 7h dela kina jinak prevazne do 8h vecer obe deti spi, nechapu rodice co deti nechaj vzhuru treba do 22h
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
snad nechceš abych chodil spát po večerníčkumilosh píše: nechapu rodice co deti nechaj vzhuru treba do 22h
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno my jsme malou taky nosili, to vite srdce vam to neda. Ale pak jsme se obrnili a nechali ji rvat. Ta potvurka to vydrzela 2 hodiny (nebojte dostavala caj at ji nevyschne hrdlo kdyz tak rve). Mno mesic a cosi mi to drasalo nervy, ale ted uz mala vi, ze si brekem jen tak neco nevyrve. Ale stejne porad je to male dite, ktere bude rvat kvuli kde cemu (aby ne kdyz neumi mluvit).
EDIT: Jo a co se tyce doby spanku, tak se snazime uz 4 mesice ji nastolit rezim, ale mala proste nic. Kdyz uz si myslime, ze jsme prisli na to jak ji nastolit rezim, tak se mala zacne chovat trosku jinak.
EDIT: Jo a co se tyce doby spanku, tak se snazime uz 4 mesice ji nastolit rezim, ale mala proste nic. Kdyz uz si myslime, ze jsme prisli na to jak ji nastolit rezim, tak se mala zacne chovat trosku jinak.
Mildo, malá spí už většinou dobře, jen teď nějak nastydla a navíc je po prvním očkování, ta reakce se dala čekat. Proto jsem jí houpal.
Ale jinak je to jak píše Herry, první dítě, tátova holčička... no nech ji řvát... Ale stejný, taky už jsme se dopracovali k tomu, že jsme ji prostě nechali vyřvat...
Jinak malá už měsíc jede v super režimu, kolem půl sedmý koupání, pak kojení a šup do postýlky. A dokonce posledních 14 dní už vydrží spát i skoro celou noc. (Od těch 8 večer do 5 do rána)
Ale jinak je to jak píše Herry, první dítě, tátova holčička... no nech ji řvát... Ale stejný, taky už jsme se dopracovali k tomu, že jsme ji prostě nechali vyřvat...
Jinak malá už měsíc jede v super režimu, kolem půl sedmý koupání, pak kojení a šup do postýlky. A dokonce posledních 14 dní už vydrží spát i skoro celou noc. (Od těch 8 večer do 5 do rána)
END