Takže znovu
- Píšeš o tom, že podle avatara mě mohlo napadnout, že máš to LED denní svícení zabudované v předních světlometech... V tom případě absolutně nechápu, jak si mohl Salámovi napsat, že buď nemá Astru a nebo je sjetej ??? Vždyť má v avataru foto svého kupátka
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Navíc kdybych se měl řídit podle avatara tak jak píšeš, tak v tom případě já vypadám jako králík, adam09 jako černá kráva atd.
- Píšeš o tom, že Tě policejní hlídky staví kvůli pi*ovinám... Ale uvědom si, že to stavá každého z nás
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Pak už je to rize tvůj problém, zda máš ty tzv. pi*oviny v pořádku, či nikoliv...
- Píšeš o tom, že máš světla homologovaná... Copak je jeden druh homologace? Zamysli se nad tím trochu
RomanovCZ píše:Já chápu že seš z lontu ze strupálova kde Lyšky dávaj dobrou noc a fízl je bratranec nebo strejda
No coment, tohle myslím o Tobě vypovídá dost...
- Píšeš své zkušnosti o policii... Já mám s nimi zatím jen dobré zkušenosti, co se týká dopravních nehod... Do Prahy to nemám nikterak daleko a jsem tam docela často pracovně. Navíc jsem u pár autonehod asistoval a zdaleka to neodpovídá tomu, co píšeš Ty... Nicméně vyjímka se vždy najde
- Píšeš o tom, že to vestavěné denní svícení není v noci skoro vidět, bo Tě jiní účastníci silničního provozu za tmy problikávají... Není tedy jednodušší jezdit rovnou se zhasnutými světlomety ?
- Zároveň píšeš, že přemýšlíš o tom předělat světla tak, aby nesvítili vůbec potkávací, ale jen to denní svícení a dálková... Takže až vyjedeš za Brno a pojedeš po neosvětlené komunikaci, tak budeš rovnou každému protijedoucímu svítit do ksichtu dálkovými světlomety ?!?!?!
RomanovCZ píše:Jestli seš tak chytrej určitě rád zaplatíš ty pokuty.
Ne, jsem totální vypatlanec... Na autě mám totiž originál přední světlomety Hella Black Magic a v nich halogenové žárovky, takže pokuty ani neplatím a body neztrácím
Závěr: Sereš si dobot jen Ty, ostatně reakce ostatních není potřeba komentovat, s nimi se rovněž stotožňuji
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Pardon za OT, může být případně smazán můj příspěvek
Edit: Smazána část textu, vzhledem k cenzurovanému původnímu příspěvku by to nedávalo smysl. Trdlo