Zadni sterac - gumicka
Zadni sterac - gumicka
Mam dotaz.. uz jsem byl ve 3 obchodech a shanel jsem gumicku do zadniho sterace do Astry G, ale vsude maji jiny nez ja potrebuju, tak jsem zajel do Oplu a tam me rekl, ze jedine cely rameno za 300,- !!!! Tak jsem na nej vyvalil oci, zeptal se ho jestli to mysli vazne a prej jo, tak jsem odesel...
Staci me sehnat gumicku do sterace, jinak je celej sterac ok.
Koupili jste v pohode gumicky do steracu nebo je to fakt takovej problem a musi se sehnat a shanet presne takovou s uzkym profilem jako je tam origo?
Diky
Staci me sehnat gumicku do sterace, jinak je celej sterac ok.
Koupili jste v pohode gumicky do steracu nebo je to fakt takovej problem a musi se sehnat a shanet presne takovou s uzkym profilem jako je tam origo?
Diky
- Reklama
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Re: Zadni sterac - gumicka
Jo.Proto až pojedu na vrakáč vezmu si tam nákej normální kovovej stěrač.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Ved kup len gumicku a vymen.
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no nevím, ale když jsem měl auto v servise (výměna vejfuků nic vážného ) tak jsem řekl at mi vymění aj gumičky na stěračích...a pak při vyzvedávání mi technoš řekl, že zadní musel měnit celý ramínko, tak nějak tak...
no ja nevim ale menil som kamaratovy na fabii na zadnom a len som ukradol bratovy co ma asi 3 metre gumicku na sterac potrebny kus a pasovalo a stiera...
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no jo to je fóbie, my máme soplíky
za tu dvacku jsem koupil nejobyčejnější gumičku a normálně jsem jí tam zapasovalMajla píše:za 20,- na pumpě. Na zadní okno to stačí
No prave, gumicku se snazim koupit, ale nevim kde?? s Oplem uz jsem byl ve 4 obchodech !! A cely to rameno za 300,- se me moc menit nechce kvuli blby gumicce ktera se da koupit za 24,- .. kokos!
neviem ale sak v hocijakom obchode s auto vecami, jak forstinger, normalne predavaju balenie kde mas dve 1.5 metrove alebo metrove ja neviem gumy a len si nastrihas, u vas take nemate?
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Jde o to, ze ten profil kterej se strka do plastu kterej je ve steraci tak je moc velkej a nezasunes tu gumicku..
to byla nějaká NO NAME shit pumpa : Tohle snad musej mít v každý zapadlý díře. Ještě mi půlka zbyla, ti jí můžu přivézt na sraz
koupil jsem jí a ani jsem nějaký profil neřešil a normálně tam pasovala
koupil jsem jí a ani jsem nějaký profil neřešil a normálně tam pasovala
Záleží aké máš zadné ramienko. Mám doma dve a každé je iné. Pôvodné (má logo SWF) ktoré bolo na aute pri kúpe má držiaky gumičky zúžené a nenarveš doň hocijakú gumičku. Pred dvomi rokmi som doň zohnal grafitovú, ale nestieralo to dobre, tak som kúpil v Opli nové ramienko (má znak Champion) a to má držiaky gumičky klasické, tak že tam pasuje hocijaká gumička. Dnes som kúpil obyčajný stierač 400 mm od Valea a gumičku prehodil do novšieho ramienka - pasuje tam úplne presne a stiera perfektne.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Tak do toho mýho ramínka jen tak hociakú gumičku nedám.mám tam náhradní gumu z benzínky+2 kovové proužky,ale drží to na dobrý slovo a v zimě na ho**o.Skoro to nestírá.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie