Kolega kupuje astru
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
Kolega kupuje astru
Caute, kolega ma v plane kupit astru od nejakeho znameho a spytal sa ma kolko by mohla byt priblizne cena. Tak ja som sa rozhodol, ze sa aj Vas spytam.
Cize: Opel astra G, 1.4 16V, rok vyroby 10/99, najazdene 300 000km, motor vymeneny za 1.6 16V 83kw/100 HP, motor ma najazdene cca 120 000 km, prednedavnom menene komplet predne brzdy, struny vpredu aj vzadu, olej, olejovy, palivovy, vzduchovy filter, po technickej stranke bezproblemove, na zadnom narazniku je popraskany lak, taktiez najdu sa chyby na metalize ale nic velkeho...auto ma airbagy sofera a spolujazdca,dialkove ovladanie, dialkovy start, nezavisle vykurovanie, alarm, sezonne prezutie t.j. zimne pneu pouzite jednu sezonu na diskoch, letne pneu na hlinikovych diskoch....autoradio na CD/mp3, spotreba kombinovana 6 l/100km, pravidelne servisovane, spolahlive..........
Cize otazka znie Aka by mala byt cena podla Vas?
Cize: Opel astra G, 1.4 16V, rok vyroby 10/99, najazdene 300 000km, motor vymeneny za 1.6 16V 83kw/100 HP, motor ma najazdene cca 120 000 km, prednedavnom menene komplet predne brzdy, struny vpredu aj vzadu, olej, olejovy, palivovy, vzduchovy filter, po technickej stranke bezproblemove, na zadnom narazniku je popraskany lak, taktiez najdu sa chyby na metalize ale nic velkeho...auto ma airbagy sofera a spolujazdca,dialkove ovladanie, dialkovy start, nezavisle vykurovanie, alarm, sezonne prezutie t.j. zimne pneu pouzite jednu sezonu na diskoch, letne pneu na hlinikovych diskoch....autoradio na CD/mp3, spotreba kombinovana 6 l/100km, pravidelne servisovane, spolahlive..........
Cize otazka znie Aka by mala byt cena podla Vas?
Naposledy upravil(a) oFF dne 31 bře 2010, 09:18, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kolega kupuje astru
a co at so diskutuje... tak tedy víc než 50tis. ani omylem a 83kw to je co za motor?? asi jsi chtěl napsat 74kW ne?
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
Asi hej kedze potom napisal 100hp
Edit: To som nepisal ja, ja som skopiroval presne to, co mi napisal kolega, ze mu napisal predajca.
Edit: To som nepisal ja, ja som skopiroval presne to, co mi napisal kolega, ze mu napisal predajca.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
1.4 16v ma 90koni
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ano MIlosh, ale teraz tam uz je 1,6 16V 74KW 101 Hp
Len aby to nezralo olej jak besne...
A co kontrola originality? Tou asi tazko to auto prejde, alebo je ta prestavba robena legalne?
Len aby to nezralo olej jak besne...
A co kontrola originality? Tou asi tazko to auto prejde, alebo je ta prestavba robena legalne?
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Chtel bych videt jak 1.6 16v jezdi za 6 litru prumerne... To neni fabia u ty bych tomu veril
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Luboš X17DTL
Moje HTP jezdí v létě tak tak za šest a v zimě 7,5
Takže u 1,6 16V je to akorát na pojeb ventilů v hlavě
Takže u 1,6 16V je to akorát na pojeb ventilů v hlavě
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
KO treba na kazde auto uz teraz? Alebo stale len na dovezene zo zahranicia?
Takze cenu aku navrhujete? ja by som povedal tak 1500-2000€.
Takze cenu aku navrhujete? ja by som povedal tak 1500-2000€.
jak tam mohl dát 1,6 16V ? nesmrdí to trošku ?
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
to ja neviem, nevidim tak hlboko do toho, ale ked su peniaze tak dam do astry motor aj z veyrona. (to asi tazko )
Pokud to nema ofic povolni prestavbu motoru na vyssi obsah od zastoupeni Opel tak do toho bych nesel.
Sice neni problem to osefovat na STK aby to proslo overenim, ale na druhou stranu jak neni oficialni papir a doslo by nahodou k nehode tak pak bude velky problem z pojistovnou pri kontrole motoru.
Sice neni problem to osefovat na STK aby to proslo overenim, ale na druhou stranu jak neni oficialni papir a doslo by nahodou k nehode tak pak bude velky problem z pojistovnou pri kontrole motoru.
Opel ASTRA G 1.7DTi - Y17DT 3-dver. srpen 2001 - PRODANO
NEW - VW GOLF IV 1.6SR 74kW AKL - COMFORTLINE
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
já vůbec nějak nechápu co člověka vede k tomu že přemýšlí nad koupí takového auta kolem kterého je tolik otazníků. Vždyt trh je přesycený a je z čeho vybírat.
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
No tam ide o to, ze kupca pozna predajcu a vie, ze ho nechce oj**at. Preto ma zaujem kupit to auto.
Tiež by som dal od toho ruky preč. Za 3000-4000 ojro zoženie aj "poctivejšiu" astru. Aj keď je síce motor vymenený ale podvozok a kasňa má 300 000 km a 11 rokov čo už tiež muselo niečo zanechať.
G-čko, Z16XEP, r.2008, HB
No, ale zase na druhou stranu kupovat neco takeho pochybneho bych nekoupil ani od nejlepsiho kamarada v tom ty penize akorat utopi a bude davat dalsi jak mu na neco prijdou a kolega se pak na neho vy... znam lidi ikdyz to muze byt vyjimka.
MUJ NAZOR ROZHODNE NEKUPOVAT!!!
MUJ NAZOR ROZHODNE NEKUPOVAT!!!
Opel ASTRA G 1.7DTi - Y17DT 3-dver. srpen 2001 - PRODANO