Anténa - shark ploutev
Anténa - shark ploutev
http://tuning.autodoplnky.cz/antenni-pr ... d-s1535663
máte někdo zkušenosti, zda se nějak změní kvalita příjmu rádia?
máte někdo zkušenosti, zda se nějak změní kvalita příjmu rádia?
- Reklama
neco podobnyho si poridil kamos na golfa a muzu ti rict ze pokud si nebyl v pasmu kde je signal velkej tak to dost sumelo, ve meste to nepoznas ale vyjedes mimo mesto a to byla hruza, na auto bych si to asi nedal, sice to vypadalo dobre ale nevim no
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
no já si to namontoval páč rádio k životu nepotřebuju ale popravdě je to jenom na oko stálo to 900 a je to k hovnu
ASTRA-G X20DTL caravan 2,0 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=1542
- Fulcrum G BERTONE
- Kontaktovat uživatele:
Re: Anténa - shark ploutev
Byl bych rad, kdyby se tohle tema zas oživilo, protože mi podruhe ukradli antenu... parkuju venku kousek od hospody. Tentokrat mi popraskal i lak kolem ukotveni anteny. Koupil jsem něco podobnýho, zapojil sám a přilepil černým silikonem. Signál veškerej žádnej. Známej mechanik mi na autě něco dělal, tak jsem mu řekl, ať s tím zkusí něco udělat, tak to pospřepojoval. Rádio hraje ale ve městě to chrčí. Mimo město naopak dobrý. Dá se na to napojit nějákej zesilovač? Třeba takový ty nalepovací proužky na sklo?
.....ja vlastne nemam rad opely
-
- Kontaktovat uživatele:
mám na prodej origo antenu, koupil sem blby závit. Je to závit 5mm ... za kilo ji nechám.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
nedavno sem si tam dal ploutvicku stala me asi 3kilca a je i se zesilovacem ale i tak je to naprd kdyz jedu po dalnici nebo mimo mesto tak dobry ale jak vjedu pod podjest nebo mezi panelaky uz ten signal zacina byt sakrys horsi tohle se mi s normalni antenou nestalo ale zase to lip vypada a ja stejnak posloucham CDčko tak neni co resit
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
Ahoj, mam takoví problém. zajel sem do myčky a anténa je v prdel* mam uplně rožvejkaný ten plastoví kus jak se tam ta anténa šroubuje Neví tady někdo, jak ten plastoví bazmek vyndat?, abych tam mohl namontovat nový??? PROSÍM
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
vim zdruhe strany te anteny pod strechou je sroub s matici tak musis povolit stropnici 19cku klic a vysroubovata pak odpojit 2kabely a je venku
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Sahulo tobě by to mělo byt jedno ) co jsem koukal na tvoje Fota mas HB a ten ma na anteně i odstřikovač zadniho skla..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí