Z astrou sme dneskaj zastavili na pokec s PANOM policajtom. nejak sa nam šmykla noha a na 50 sme išli 74 takže n vodičák... ale odišlizme zo slovami. "tu máte doklady a zmiznite nech vás tu nevidím" až mi tak srdiečko poskočilo
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Som bol s astrou este vyuzit trochu snehu vo vinici, ale uz ziadny nebol tak bola cela od blata, fotto neni sa hanbim a nechcelo sa mi vystupovat do toho bordelu, mal som slusne boty uz je aj umyta teda
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Jocker píše:drzi to jako svina ted jsem zo zkousel zas, nerad bych znicil ten sroubek, trochu jsem je uz ohlodal....nějaký nápad čím to uvolnit?
Originál Coca Cola pomáhá. Je to dobrá žíravina, zkus jen jedno víčko na šroubek, nesmrdí to jako brzdovka a olej a uvidíš, jestli to momůže.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE