Audio v Caravanu
Audio v Caravanu
Dobry den. Mam takovou prosbicku. Pred mesicem jsem nastehoval do garaze Astricku Caravan a resim ted problem. Mam sub, zesak a ovalny repro, ale nevim, jak to tam vecpat, nejlip tak, aby byl kufr pristupny. Pohravam si s myslenkou, ze bych ty ovaly supl to 5. dvirek, nebo udelal malinke "platicko" a ponechal roletku, coz ale bude ucebnicovy akusticky zkrat. Prosim poradte, pripadne jestli mate nejake fotky budu jen rad. Dekuji 

- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Audio v Caravanu
na nemcich najdes dost navodu astra4ever.net
jinak videl jsem foto kde ty ovaly mel clovek v bocnicich ze dreva-mdf v kufru ale pokud bys zatahoval roletku nema to vyznam.
jinak videl jsem foto kde ty ovaly mel clovek v bocnicich ze dreva-mdf v kufru ale pokud bys zatahoval roletku nema to vyznam.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Aha, to me nenapadlo, na jednu pulku jsem chtel supnout zesik, ale i tak asi bude problem ho tam narvat. Stahlou roletku bych asi i ozelel, to budu muset i kdyby to bylo v 5. dvirkach. Rad bych usetril kazdy kilco, mam 1,7TD
Ale diky, omrknu to

- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
jj jen to pěkně narvat do kufru, nechat to pěkně na očích a potom se divit až bude rozbité okno a kufr prázdný
Sory za OT, ale nemužu se udržet

Sory za OT, ale nemužu se udržet
Ja som mal tiež kúpené ovály skôr ako astru, a po kúpe kombíka som ich vymenil za 13ky repro (zobrali mi ich späť do obchodu a vymenili). Radšej ich vymeň, alebo predaj a kúp tie okrúhle. Zbytočne budeš špekulovať a lepšie to aj tak nebude. 

Hribek: teho se tez bojim
Proto radeji zatahnout roletku a kde nic tu nic

mexxo: No toto me uz tez napadlo, ale mam docela vetr z rozebirani dveri. Strasili me ohledne bocnich airbagu, tak se toho snazim vyvarovat, ale asi to bude nejrozumnejsi, ale pak zase tahnout z kufru od zesiku,, no este to bude chtit hodne premyslet, ale bylo by to nejcistejsi. A dat i jine do zadnich dveri? Kdesi sem tu cetl, ze ee, ze radeji poradne zatlumit predek a veskere kacky a usili venovat a predek. Tak ted babo rad 

Máš zosilovač aj na subwofer aj na repro?
Ja som dal do predných dverí nové komponentné repro, do zadných nové koaxiálne a do kufra subwofer+zosilovač pre subw. Do zadných dverí sú normálne natiahnuté káble a demontáž/montáž tapacíru neni žiadny problém. Akurát potrebuješ dopredu aj dozadu redukcie na repro( https://www.astra-g.cz/astra-zafira-autohifi/ ).
Ja som dal do predných dverí nové komponentné repro, do zadných nové koaxiálne a do kufra subwofer+zosilovač pre subw. Do zadných dverí sú normálne natiahnuté káble a demontáž/montáž tapacíru neni žiadny problém. Akurát potrebuješ dopredu aj dozadu redukcie na repro( https://www.astra-g.cz/astra-zafira-autohifi/ ).
zesik bezi v trimodu, tak jsem chtel RR+RL+Sub,, ted me napada, ze mam line-out pouze zadek, coz trosku zhorsuje vysledne nastaveni
Leda to nechat na radiu, at ukaze co umi a sub tahat pres zebro. Krapatko se to komplikuje 

Trošku nechápem...Pedros píše:... mam line-out pouze zadek, coz trosku zhorsuje vysledne nastaveni...
na radiu mam vystup pro zesik jen ze zadniho kanalu, takze leda pouzit ten "pristrojecek" a zkonvertovat to primo z vystupu prednich repro. Ale spis to vidim, ze v prvni fazi jen udelam sub a roztaham kabely, pak se asi vrhnu na ty dvere. Jeden by rekl, ze v kombiku to bude snazsi, ale opak je pravdou 

Pokial viem autorádio má buď 2, alebo 4 výstupy pre zosilovač. Keď sú 2, asi sa nebudú deliť na zadné/predné, takže tam rozdiel vo zvuku nebude.
Nemyslím že bude nejaký rozdiel medzi robením hudby v kombíku a iných, aspoň čo sa zapojenia týka. Káble musíš ťahať všade. Ideálne by na bolo zapojiť 4-kanál na dvere a 2-kanál do mostíka (alebo monoblock) na subwofer. Ale dá sa to aj tak ako si chcel ty. Káble do kufra pre zosilovač a naspäť do repra musíš ťahať tak či tak.
Ja mám 4x repro v dverách priamo z rádia a cez 2-kanál v mostíku len subwofer v kufri. Neohromujem s tým okoloidúcich, len som si posilnil basy.

Nemyslím že bude nejaký rozdiel medzi robením hudby v kombíku a iných, aspoň čo sa zapojenia týka. Káble musíš ťahať všade. Ideálne by na bolo zapojiť 4-kanál na dvere a 2-kanál do mostíka (alebo monoblock) na subwofer. Ale dá sa to aj tak ako si chcel ty. Káble do kufra pre zosilovač a naspäť do repra musíš ťahať tak či tak.
Ja mám 4x repro v dverách priamo z rádia a cez 2-kanál v mostíku len subwofer v kufri. Neohromujem s tým okoloidúcich, len som si posilnil basy.

Mam prave jen dvamexxo píše:Pokial viem autorádio má buď 2, alebo 4 výstupy pre zosilovač. Keď sú 2, asi sa nebudú deliť na zadné/predné, takže tam rozdiel vo zvuku nebude.

Keby si to chcel cez plech, musíš zhodiť poťah aj s penou operadla. Kludne to môžeš dať "na zvire" samorezkami. Ja som mal k zosiku také malé pekné pochrómované. Keď tam nedáš 5cm dlhé, nemáš sa čoho báť. 

Diky moc a jeste uplne posledni dotazmexxo píše:Keby si to chcel cez plech, musíš zhodiť poťah aj s penou operadla. Kludne to môžeš dať "na zvire" samorezkami. Ja som mal k zosiku také malé pekné pochrómované. Keď tam nedáš 5cm dlhé, nemáš sa čoho báť.