Přední světa Xenon vs. Angel eyes

Úpravy od motoru až po plasty
Capone

Re: Přední světa Xenon vs. Angel eyes

Příspěvek od Capone » 23 led 2010, 11:51

jako o práci mi nejde - Mafián přece nepracuje,má na to lidi :P Ale abych si koupil AE za 4500,- + k tomu dodělal Xenony + trafa + ostřiky + nedej bože auto.náklo,tak jsem v tom za docela dost :x :twisted: :x

a origoš Xenon na G,to zase není můj šálek čaje...
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) Obrázek už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan...
"Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"

Reklama

IGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IGI » 23 led 2010, 15:39

Jo xenony světla za 4300, HID za 1700: 8000k, Ostřiky trysky za 1000, + vysokotlaký motorek 700, spojky rozbočka 500,- Nádobka origo za 500,(má cca o litr více vody než původní) - automatický náklon čidlo 3300, a věci kolem za 700, Hadička z OBI 50,-kč, Zpožďovací relé jsem si udělal z plánku od němců za 100,-kč a bez práce suma sumarum = 8800,Kč ale je to paráda 8) Na jiné auta je to ještě jednou tak dražší. Počítal jsem že se vlezu do 10 000,- ale ještě mne čeká kalibrace v servise a to nevím kolik si za to řeknou a jestli to vůbec budou umět. :shock:
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.

lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukaskpd » 23 led 2010, 15:50

neviem preco sa nekupia opc ostreky za 1300 oboje a potom to nenapojite na zadne sklo s hadickami a na policajti naa to pohode mas to a na technickej mozmes byt v klude a je to rovnake ako za cca 9000 komplet
Naposledy upravil(a) lukaskpd dne 23 led 2010, 21:37, celkem upraveno 1 x.
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

IGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IGI » 23 led 2010, 16:56

aj tak sa dá 8) ale origo je origo. je to otázka vkusu. Možná, že napojení na zadní stěrač je v praxi ještě lepší než přes spožďovací relé. Co se týče tlaku čerpadla tak to je velký rozdíl. Jak to stříkne tak to stojí za to a světla jsou opravdu čistá jako od wapky. Pro policajty a STK bude stačit, že to stříkne ale myslím, že to nebudou chtít zkoušet. Je to hovadina. Pokud vystříkáš kapalinu tak jim to stejně nestříkneš a nikde v zákoně není povinnost mít vodu v ostřikovačích. Jedině, že by poslouchali jestli zavrčí motorek :(, nebo se snad mýlím :?
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.

Capone

Příspěvek od Capone » 23 led 2010, 21:27

IGI - to je masakr 9 000,- za komplet světla... Pak mě někdo nap*cá do zadku ( auta ) :lol: a já poskočim předkem do jiného a nebo nedej bože přítelkyně pošle Astru do věčných lovišt a je po švandě :roll: :twisted: :roll:
"Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"

IGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IGI » 23 led 2010, 21:58

Máme pojistky a jezdíme opatrně přece. Každá paráda něco stojí a kdo ví jak dlouho se tu na tom světě budeme ještě radovat a tetelit. Mám i havarijní pojistku tak pohoda ale jak říkáš je to otázky štěstí býti a nebýti :?: Jsem rád, že to mám tak jak to má být a nemusím řešit cajty atd. Příští auto budu chtít se vším všudy ale až bude po krizi :D

Capone

Příspěvek od Capone » 23 led 2010, 22:06

no pojistku mám taky i havárko,ale známe plnění pojištoven... " Ale pane,na autě máte psané origiš světla v ceně cca 1000,- kč a né AE s xenony v hodnotě 9000,- kč " :mrgreen: :twisted: :mrgreen: Ale je pravda,že jednou za čas je potřeba si radost udělat 8)

příští auto " po dosažení další pětiletky a překonání krize chci kočár v plné náloži " :) :lol: :)
Naposledy upravil(a) Capone dne 27 led 2010, 20:11, celkem upraveno 1 x.

Capone

Příspěvek od Capone » 27 led 2010, 19:55

Konečně nainstalovány nové EA s paticí H7 a xenon není vůbec potřeba - konečně je z auta pořádně vidět :) :) :)

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 28 led 2010, 07:42

Capone píše:no pojistku mám taky i havárko,ale známe plnění pojištoven... " Ale pane,na autě máte psané origiš světla v ceně cca 1000,- kč a né AE s xenony v hodnotě 9000,-
No hele když dáš výměnu origo jednoho světla ve výpočtovym programu tak stoji jak jedny tvý celý EA.. já jen abych to uvedl na pravou míru :wink:

Capone

Příspěvek od Capone » 28 led 2010, 16:37

známe tu verbeš pojištováckou :lol: :lol: :lol: Při podepsání je strana A a při plnění je strana B :lol: :mrgreen: :lol:

nemyslel jsem to nějak zle Cidlo a Kakao

plfox

Příspěvek od plfox » 27 dub 2010, 22:42

Tak čočky i ostřiky jsou hotové,teď už jen ten náklon...... Díky IGI za radu,dám si to dohromady a pak jdu do toho......

Odpovědět