Žofka :) nové foto str.4,8 a 19!!!
Re: Žofka :) nové foto str.4,8 a 19!!!
Já měl dvě kulatý průměr 8cm, ne tyhle šišoidy.
Jinak Jirko, pokud nedáš menší střeďák, tak se ti zvuk moc nezmění. Na 1.8 je hlavní tlumič uprostřed.
Já měl jinej komplet výfuk od katu, proto to dunělo hodně. Pokud by jsi nebyl spokojen, že to nezní vůbec, objednej si ještě středový tlumiš od ASSO, ten ti pustí větší proud na koncový tlumič a rozezníš ho tím. To samý platí i pro Mika.
Jinak Jirko, pokud nedáš menší střeďák, tak se ti zvuk moc nezmění. Na 1.8 je hlavní tlumič uprostřed.
Já měl jinej komplet výfuk od katu, proto to dunělo hodně. Pokud by jsi nebyl spokojen, že to nezní vůbec, objednej si ještě středový tlumiš od ASSO, ten ti pustí větší proud na koncový tlumič a rozezníš ho tím. To samý platí i pro Mika.
END
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
nac je vam stredovy tlmic ?
brhy: na hovno
Trdlo: Já moc nechci, aby mi to vrnělo jako tobě Ale zase nechci, abych nebyl slyšet vůbec Mno uvidíme, až to nahodíme...měl by přijít až 20.1.
Trdlo: Já moc nechci, aby mi to vrnělo jako tobě Ale zase nechci, abych nebyl slyšet vůbec Mno uvidíme, až to nahodíme...měl by přijít až 20.1.
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
no vidis tak ho daj odtial prec
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
aha, tak už vim kde je chyba, díky Trdlo teď budu muset ženě vysvětlit, že je špatný střední tlumič a že se bude muset vyměnit, to zase bude keců
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Miku: A aby jsi měl lehčí hledání, ASSO se prodává v autokelly jako starline. (ale na výfuku je normálně vyražené asso )
END
-
- Kontaktovat uživatele:
len jednu vec chcem vediet nac to chcete menit za ine preco to nedate prec ??? ten ulter vam to aj tak ztlmi
no já hlavně potřebuju aspoň nějaký výfuk Origo upadl, tak tam dám aspoň toto...vypadá to blbě..bez výfuku
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Brhy: Protože když vyhodí střeďák úplně budou mít zvuk ještě výraznější, než měla běloba a už to se jim nelíbilo...
END
-
- Kontaktovat uživatele:
nebudu beloba bola 1.4 to preto a mal si ju ty
alternativa stredoveho tlmica je prazdny hasiaci pristroj a navareny miesto stred tlmica
alternativa stredoveho tlmica je prazdny hasiaci pristroj a navareny miesto stred tlmica
taková prasárna
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
takový zvuk by se mi líbíl, pomiňte to, že je to turbodiesel, ale ten zvuk je božský: http://www.youtube.com/watch?v=NS9W-p9uYEo
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Noo to je zvuk
Jinak...sníh mi kromě výfuku ustřelil i přední OPC nárazník, tak asi chápete, že zimu nesnáším.. (to je jen zlomek důvodů ). Naštěstí se mu nic vážného nestalo a na jaře půjde zpět.
Jinak...když už jsem tu...
Bude mít "sportovní" koncovka vliv na krouťák? Asi jo, ale asi ne moc výrazný co?
Jaké jsou další možnosti zvýšení krouťáku/výkonu kromě čipu? (jsem totální neznalec )
Jinak...sníh mi kromě výfuku ustřelil i přední OPC nárazník, tak asi chápete, že zimu nesnáším.. (to je jen zlomek důvodů ). Naštěstí se mu nic vážného nestalo a na jaře půjde zpět.
Jinak...když už jsem tu...
Bude mít "sportovní" koncovka vliv na krouťák? Asi jo, ale asi ne moc výrazný co?
Jaké jsou další možnosti zvýšení krouťáku/výkonu kromě čipu? (jsem totální neznalec )
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Neznáte kvalitní firmu ze ZL kraje, která montuje LPG? S mým počtem najetých km ročně se to asi vyplatí...
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz