Astra G 1.6 16v by Pyco
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
Re: Astra G 1.6 16v by Pyco
jj vím že nemá Z16XE jen jsem chtěl říct, že mám taky 1,6 16V ( chtěl sjem jen upřesnit typ co mám já... špatně jsem to napsal)
už HONDA civic VTEC
- Reklama
Fakt pekna astra,super kolesa
čo sa tiká tych kotúčov -tak vzadu majú 1.6 16v kúpené na SK a CZ tak majú bubny ale nemecké majú kotúče- aspoň čo som si všimol
čo sa tiká tych kotúčov -tak vzadu majú 1.6 16v kúpené na SK a CZ tak majú bubny ale nemecké majú kotúče- aspoň čo som si všimol
Naposledy upravil(a) kubo dne 15 led 2010, 17:26, celkem upraveno 1 x.
Astra G caravan 1.7CDTi
Diagnostika OP-COM-Martin a okolie
Diagnostika OP-COM-Martin a okolie
No stretko mozme niekedy dat kludne minule som o tom pisal aj s Lukaskpd.No asi to bude to iste ale rozdiel bude len ta vybava
Ale ved co tam po brzdach, astra je pekna tak co ?!
Nejaké to stretko snad v lete spravime. Po TO beha tiez jedna cierna 3dv., musim ju zastihnut a dat jej letacik za stierac.. vacsinou tam totiz sedava pekna tmavovlaska
Nejaké to stretko snad v lete spravime. Po TO beha tiez jedna cierna 3dv., musim ju zastihnut a dat jej letacik za stierac.. vacsinou tam totiz sedava pekna tmavovlaska
Raz som videl na autobazar.eu ze niekto predaval z TO ciernu taku prerobenu.Mala predny naraznik ako nove audiny.Bola fakt pekna nemyslis tu?
Viem ktoru myslis, ten chalan je z Prasic tusim, ale tu som nemyslel, je to cierna sportive ako mam ja, ale inak klasika.. akurat folie a vyfuk..
.. a to som prevcerom postrehol uz v TO aj cervenu.. tak sa nejak v poslednom case premnozili tie 3dv.
.. a to som prevcerom postrehol uz v TO aj cervenu.. tak sa nejak v poslednom case premnozili tie 3dv.
No tu v okoli BN su okrem mna tusim este 2 musim dat tiez letak
Kubo:dik
Kubo:dik
Pekná astrička a super kolesa takuto krasnu čiernu som chcel aj ja lenže vtedy ked som kupoval astru niejako som nemohol na čiernu ktorá by sa mi pačila natrafiť
Opel Astra G 1.6 8V X16SZR OPC Line
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
http://www.aquapumps.sk/
Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
http://www.aquapumps.sk/
Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...
To mi hovor.Ja ked som kupoval tak som jednoznacne chcel 3 dverovu a ciernu a tiez som dost dlho hladal kym som nasiel.Teraz uz je fakt s coho vyberat
Padre: ale zas ked si to vezmes z praktickeho hladiska, cierna nieje moc dobra lebo nanej vidis kazdy skrkancek a na striebornej az tak nie a nieje nic krajsie ako striebrny opel
Pyco: Vítaj, pekná astrica ale svetla by som nechal orgio aleto je len vec vkusu
Pyco: Vítaj, pekná astrica ale svetla by som nechal orgio aleto je len vec vkusu
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
- kabrioletak
Hmmm velice slušivej kousek.Ta černá barva ve spolupráci s krásnýma kolama dělá velice krásné auto.Sice se mě nelíbí ty zadní světla,ale není to tak strašný kýč jak u jiných barev zase.Každopádně za mě máš palec na horu
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Shuya:presne ako hovoris na cirnej je vsetko vidiet.Staci ked ju umyjem a prejdem par kilakou a je vidno prach.Ale inak vzdy som chcel len ciernu takze nevadi
kabrioletak:Diky za palec
kabrioletak:Diky za palec
To vieš ale na striebornej nedosiahneš napríklad zrkadlový lesk ako na čiernej, a to je už inak fajnové tak naleštené auto každá farba má svoje pro a proti
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
No na mojej ciernej tiez nedosiahnes zrkadlovy lesk ani keby lestis cely den