Tak já měl dneska docela srandu:
ometu auto, naložím kočár, dveděti do sedaček strčím klič do zámku, otočím autí chytne a pak chcípne a bliká kontrolka emisí...zkouším asi 5x a to samý, jdu dom, sednu ke kompu, otevřu návod, přečtu, že musím volat servis, sednu k fóru napíšu dotaz, vyndám děti, kočár, a jdem sáňkovat na malej kopeček za barák místo slíbenýho velkýho kopce...děti se mi povedlo utěšit,aležena je celá divá co to máme s autem??? před chvílí kouknu na fórum, zda někdo něco neporadí a ejhle: Arwy píše..imobilizér a já si vzpoměl, že když jsem odpoledne měnil baterku, tak mi mrcha imobilizační vypadla z klíčku
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
,jak jsme balili děti (řvali, lítali já nervózní, žena taky) a tak, zapoměl jsem na to....teď jsem si to přečet a říkám ženě: tady na lince musel bejt takovej černej malej šmejd...a ona: jo, to sem hodila do koše aby to děti nespolkli
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
, tak jsem prohrabal celje odpaďák (hnus)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
, a nic... a říkám, tady to není a koš se nevynášel...no tak jsem to možná spláchla dodřezu
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
, vyšrouboval jsem ze zdola sifona ajhle, krom jinýho hnusu (ještě horšího, než v koši) na mě vypadl imobilizér
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
osušit, nasadit do klíčku a jít to prubnout... a jeto OK
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
, naštěstí...
DOST JSEM SI ODDECH...
PS: jinej klíček nemáme, auto jsem koupil s jedním a nějak nebyl čas a love na novej
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
, ale myslím, že už si ho asi přecejen nechám udělat...
jo neví někdo co by to obnášelo, kdybych ten imob nenašel???