Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Já musel dostat z podběhů sníh co tam byl, protože mi zalezl až k pružinám a zmrzl tam. Včera mi totiž celý auto poskakovalo jak klokan, když jsem jel víc než 75km/h. Nejdřív jsem si myslel, že odpadlo závaží z kol, ale jak jsem viděl kolik mám v pružinách zamrzlýho sněhu, tak jsem to musel dostat pryč. Překvapivě to bylo zmrzlým sněhem v pružinách.
- Reklama
-
Vidim Manli že sis zas užival zimnich radovanek do syta
No ty si z toho děláš p*del, ale co jsem slyšel, tak na horách je méně sněhu jak ve středních čechách Samozřejmě Hlinsko a Polička, to je jiný světVojkuvka81 píše:V Praze napadnou 2.cm a je z toho hned kalamita
Co jsem se o tom bavil s důchodci z paneláku, tak tolik sněhu v Kolíně naposledy zažili v 60tých letech Můj táta sice ještě důchodce není, ale rovněž mě to potvrdil že tolik sněhu v kolíně nezažil Jinak můj zadní podnárazník funguje v posledních 3 dnech jako taková lehounká rolba středu vozovky, ale musím zaklepat, zatím jsem ho nikde nenechal
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Pokud si nejste absolutně jisti sami sebou nebo stavem svého auta, raději nikam nejezděte. Svět se nezboří.
Tohle budu za chvíli volat mistrovi. Astra je u doktora na výměně nádrže LPG,Felda stojí pod oknem na nabíječce.Veškeré oživovací pokusy zatím selhaly.
P.S.O víkendu segra odjela z5 do Holandska a hned druhý den hlásila,že silničáři jsou tam pěkně v pr...i.Došla jim sůl.Tam opravdu platí 2cm kalamita.
Tohle budu za chvíli volat mistrovi. Astra je u doktora na výměně nádrže LPG,Felda stojí pod oknem na nabíječce.Veškeré oživovací pokusy zatím selhaly.
P.S.O víkendu segra odjela z5 do Holandska a hned druhý den hlásila,že silničáři jsou tam pěkně v pr...i.Došla jim sůl.Tam opravdu platí 2cm kalamita.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- Mojmec11
jelikož je Géčko pryč tak jsem si zařádil s Feldou před Intersparem.Aspon maj důchodci o čem klábosit,povedlo se mi to,otočka přes ručku,otočka přes zpátečku,za 2 a za řevu motoru a lítání sněhu od gum hurá pryč. Akorát mi furt hučel omezovač(mamka),prej na ni budou všichni čumět.To je ta co přijela s tím magorem.
Jak říkám,ať si čuměj,asi ještě neviděli auto.
Přece nepojedu vedle na neprohrnutý parkoviště a tam auto trápit,ještě tam vyorám ze sněhu nákou mrtvolu a budu mít oplétačky.
Jak říkám,ať si čuměj,asi ještě neviděli auto.
Přece nepojedu vedle na neprohrnutý parkoviště a tam auto trápit,ještě tam vyorám ze sněhu nákou mrtvolu a budu mít oplétačky.
jezdit se da coz o to horsi je to s parkovanim a to co ty lidi v praze predvadej to je neco dnes uz je to lepsi ale stejne :cPepino_GH píše:áááá, pán snídal vtipnou kaši...Vojkuvka81 píše:V Praze napadnou 2.cm a je z toho hned kalamita
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
MANLI nestvi sak ja pojdem do Tatier a uvidis , kazdopadne nechapem ako mozte mat v Cechach tolko snehu a tu u nas je +4 a svieti slnecko jak na jar
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
- Mojmec11
Asi naše děti víc brečely,že nemaj sníh.
shimmeron: jeste se zlob..
Takhle nějak jsem dneska hodinu vyhrabával Polo.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
To s tim musite jezdit abyste natom nemeli takovy haldy
No vono dyz ti to napadne za vejkend
Jo, ála má pravdu. Tady u nás to byl přes víkend sněžnej pr.s.r. . Polo stálo jen od pátku do dneška.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
včera nám odešla baterka, manželka ráno naložila děcka, kámošku a že pojedou k další kámošce, přijeli k obchodu, ža jako koupí jěště něco na návštěvu, sednou do auta a už neodjely tak jsem koupil novou Varta Black
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........