Autoburza Gliwice(Gliwize)
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autoburza Gliwice(Gliwize)
Uprimne receno, mohl bych se taky k nekomu privterit ?? Kdy teda kdo jede ???
- Reklama
Ještě nevím kdy vyrazím, ale asi tak někdy z jara, to už bude asi hořet výměna výfuku a hlavně na čumendu a taky samozdřejmě koupím něco co se mi bude líbit
Moje Astra 1,6 16 V https://www.astra-g.cz/galerie/kamil/
no nevim, byl jsem tam vloni a nikdo už mě tam nedostane, nic zajímavýho tam nebylo, vesměs všechny díly jsou opravovaný z bouraček, např. sehnat tam chladič aniž by neměl něco ulomenýho nebo nebyl vařenej je nemožný, to samý platí o světlech a náraznících, prostě samej odpad a všude bláto a "co šukaš"
asi to chce vědět za kym jít
asi to chce vědět za kym jít
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Věci na opc jen málo kdy zase ale záleží kdo co zrovna hledá. Na H opc celkem není problém. Nárazníky,kola,a jiné blbosti tam jsou celkem často.
ASTRA LA VISTA
Nutno říct, že ty COBEINe umíš i ty OPC. Jo komu čest, tomu čest.
Jj To je fakt Renek je tam jak doma ze mladezniku to ho videt v akci je mazec vi kde jit a jen to obejde a ma to co potrebuje ...obcas sem nestacil koukat...ale nejcasteji ho najdete u masa kde se tlaci a hlavne jejich cebulu zejo He mno ale da se tam neco splasit
Alpin Blue 2.0DTi
New autoo Astra G Y20 DTH 74Kw....
New autoo Astra G Y20 DTH 74Kw....
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
Dotazíček: jak je placená dálnice A4?
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
Mohl by mi někdo poslat mapku a misto kde to najdu? diky. púotrebuji nějake plastove doly na astru.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
je to na předchozí straněFrydex píše:Tady máš souřadnice: +50° 16' 47.82", +18° 43' 3.90"
Tady máš přímý odkaz na mapu: http://maps.google.cz/maps?q=50.279949, ... 38238&z=15 burza je v místě nápisu "Gielda samochodova"
To místo (A) je i nejlepší k parkování co jsem zadal, je tam vždycky místo. Doporučuju tam být už kolem sedmi ráno. Při vjezdu k burze se platí parkovné, standartně 5zl pokud máš, pokud nee, tak to bude za 50Kč. Každopádně Zloté se dají vyměnit i tam, je tam směnárna s docela dobrým kurzem. Kdybys chtěl využít, tak ji najdeš TADY. Je to tam velké a jen tak to najít, je problém.
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Vlastní zkušenost, oba díly výfuku na 1,6 16V v Gliwicích dohromady za 2T Kč, placeno v českých Byli to funglovky ještě s kódovými štítky od fy. Fedex, ty co montovali toho roku v Opelu Gliwice do GéčekK@mil píše:Ještě nevím kdy vyrazím, ale asi tak někdy z jara, to už bude asi hořet výměna výfuku a hlavně na čumendu a taky samozdřejmě koupím něco co se mi bude líbit
Mobil : 602318645
Jo diky jsem to asi prehledl pri lisotvani. zajedu se tam kouknout potrebuji znak na auto, vičko nadrže a plastove kryty.Mike.S píše:je to na předchozí straněFrydex píše:Tady máš souřadnice: +50° 16' 47.82", +18° 43' 3.90"
Tady máš přímý odkaz na mapu: http://maps.google.cz/maps?q=50.279949, ... 38238&z=15 burza je v místě nápisu "Gielda samochodova"
To místo (A) je i nejlepší k parkování co jsem zadal, je tam vždycky místo. Doporučuju tam být už kolem sedmi ráno. Při vjezdu k burze se platí parkovné, standartně 5zl pokud máš, pokud nee, tak to bude za 50Kč. Každopádně Zloté se dají vyměnit i tam, je tam směnárna s docela dobrým kurzem. Kdybys chtěl využít, tak ji najdeš TADY. Je to tam velké a jen tak to najít, je problém.
nepojede náhodou někdo zítra do Gliwic? že bychom se tam sešli abych tam nepajdal sám jelikož jsem tam nikdy nebyl a potřeboval bych se tam mrknout. díky za info
mail: pavel.paul.sever@gmail.com