Trdlova černá kočka Y20DTH
- Reklama
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Trdlova černá kočka Y20DTH
mazeec - Velmi dobrý stav no ale šak o bazarech víme svoje
Cena je fakt spíš dost vysoká, ale co ta díra místo rádia? Cekal bych, že tam dáš aspon 300, aby to vypadalo. Tak at jí prodáš.
-
- Kontaktovat uživatele:
kolko si prihodil bazar? ak mozes povedat
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To docela koukám, když jsi říkal, jaký je to torzo
Gratuluju k prodeji, prodat auto za 2 dny, to chce um
Gratuluju k prodeji, prodat auto za 2 dny, to chce um
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Že 144tis km... Už vidím, ako sem niekto príde, že kúpil astru, čo má najazdených 144tis km a nejak klepe v motore...
Dobré vedieť, že tomuto bazáru sa treba radšej vyhnúť.
Dobré vedieť, že tomuto bazáru sa treba radšej vyhnúť.
Bazaru se rozhodně netřeba vyhýbat, jako jedni z mála ti daj klíče a běž se projet, mají rampu - najeď si s autem na rampu a prohlídni si to, přiveď si koho chceš na kontrolu...
Km - napsali tam to co je na budíkách..., jinak dneska jsem se o tom bavil s Yankem, když někdo bude to auto chtít jen na ježdění, ještě s ní pojezdí dlouho. Holt bude dolívat olej cca 0,6l na 1000km a motor klepe, ale neklekne.
Co se týče podvozku - tlumiče a pera v pohodě, čepy komplet v září nové, brzdy po GO (jen jsem nenechal brembo kotouče a dal obyč.), elektrika chodí komplet jak má... Když se opraví zadní lemy, je to pěkné auto.
Km - napsali tam to co je na budíkách..., jinak dneska jsem se o tom bavil s Yankem, když někdo bude to auto chtít jen na ježdění, ještě s ní pojezdí dlouho. Holt bude dolívat olej cca 0,6l na 1000km a motor klepe, ale neklekne.
Co se týče podvozku - tlumiče a pera v pohodě, čepy komplet v září nové, brzdy po GO (jen jsem nenechal brembo kotouče a dal obyč.), elektrika chodí komplet jak má... Když se opraví zadní lemy, je to pěkné auto.
END
Proto si Roman koupil naftáka, aby nepřišel o to klep,klep, klep.
Tak mám nového souseda. Trdlova bílá kráska je ve vedlejším vchodě. Takže neputovala daleko.
Romane, tak to aby si teď pořádně "podmáznul" dimiho. To víš: "Mluviti - sříbro, mlčeti - zlato!"
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz