Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Radosi je super klikat na ty tvy 2 odkazy jak se to stale prehazuje
Zabavilo me to asi na minutu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Barča dostala konečně fungl nový světla...nic světovýho o proti vám - obyč bosche.. krom toho si zasloužila myčku...takže mám doma uplně jiné auto..mohu vám říci, že konečně vidím!!! bylo to vážně hrozné...prý pravé svítilo do země a druhé doleva...když jsem před chvílí dorazil domů tak jsem nestíhal sledovat jak krásně svítí...
a pak po tmě výměna zadní žárovky...ta je ale zachumlaná...
Takže až potkáte oslnivého kombíka su to já...(prozor ne oslnujícího!!! světla jsou seřízena dle předpisů)
a pak po tmě výměna zadní žárovky...ta je ale zachumlaná...
Takže až potkáte oslnivého kombíka su to já...(prozor ne oslnujícího!!! světla jsou seřízena dle předpisů)
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
Dobíjení akumulátoru - preventívně.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
milosh píše:Radosi je super klikat na ty tvy 2 odkazy jak se to stale prehazuje
Jinak jsem v neděli jel SLovensko a zpět, ješte jsem si pěkně před cestou v noci umyl auto, ráno nasedal hrdě do nádherného auta (bez poklic ) a jek jsem vysedl na Slovensku atak jsem koukal kdo mi to po cestě vyměnil za tak špinavé.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Tak jsem dneska oplakal svoji dlouholetou přítelkyni.Celá léta mi věrně sloužila a bohužel při úspěšném pokusu o defibrilaci akumulátoru ve Feldě se z ní naposledy zakouřilo a odešla do křemíkového ráje.Do poslední chvíle spolehlivá ruská nabíječka.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
špína konzervujeRadoš 92 píše:milosh píše:Radosi je super klikat na ty tvy 2 odkazy jak se to stale prehazuje
Jinak jsem v neděli jel SLovensko a zpět, ješte jsem si pěkně před cestou v noci umyl auto, ráno nasedal hrdě do nádherného auta (bez poklic ) a jek jsem vysedl na Slovensku atak jsem koukal kdo mi to po cestě vyměnil za tak špinavé.
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Tak tak Radoši..špína konzervuje a časté mytí způsobí rez
K tématu: dneska jsme si poprvé letos dali otočku na místě na ručku, vyzkoušeli ABS, TC, vyhřívání všeho možného..a docílili jsme spotřeby kolem 10ti litrů na cca 50ti km
Jinak na mých zimákách (zánovních) se mi zdá, že to nějak klouže. Loni jsem jezdil celou zimu na letňákách (ještě ve sněhu i letos v říjnu jak napadlo 20cm) a zdálo se mi to teda lepší..nevym nevym..možná je to otázka zvyku, ale na letních to auto bylo pro mě jistější..asi tím, že bylo permanentně ve smyku
K tématu: dneska jsme si poprvé letos dali otočku na místě na ručku, vyzkoušeli ABS, TC, vyhřívání všeho možného..a docílili jsme spotřeby kolem 10ti litrů na cca 50ti km
Jinak na mých zimákách (zánovních) se mi zdá, že to nějak klouže. Loni jsem jezdil celou zimu na letňákách (ještě ve sněhu i letos v říjnu jak napadlo 20cm) a zdálo se mi to teda lepší..nevym nevym..možná je to otázka zvyku, ale na letních to auto bylo pro mě jistější..asi tím, že bylo permanentně ve smyku
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Neboj,mi to taky klouzalo,jak na tý slaný břečce tak na uklouzaným sněhu.ABS funguje,otočka s ručkou i přes zpátečku taky a kdybych měl TC tak bych ho asi odpálil. Těch 100koní se fakt blbě krotí,ale sprint s letmým startem z Jihlavy směr Třebíč do toho dlouhého kopce jsme vyhráli .
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska maly vylet s manzelkou a malou. FM->OV->Frydlant n/O->FM. Pak jsme si skocili na veceri. Vyjdem ven z hospy a leve zadni kolo prazdne. Kua v zime jsem jeste defekt nemenil. Mno tak mam na zadni naprave: vpravo zimni Semperit, vlevo letni Michelin. Zitra to jdu nechat opravit. Doufam, ze jsem s tim nejel, bo na tom snehu to je chujovo poznat.
-
To Mojmec11,dnes jsem byl v Telči,no největšiho lepa mam tam v tom vašem kraji s Kosteleckeho kopce,rano u vas byla klada jak prase,pak jsem nakladal v Lactosu a skladal v Novacu ve Velkem Meziřiči,jezdim tam celkem často
a tak vysočuna byla dnweska v pohodě...pelhřimov, humpolec. velké meziřící mimochodem tam byli dneska trhy no běs jezdit po náměstí... lidi vůbec nečumí ždár nad sazavou, nove město na morave, přibyslav, havl brod... krásna cesta...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
manli, tys byl v mezu jo ? hustyy
sem tam každej den... celou noc sněžilo tak jdu omest auto naložit a ve 8 jsem tam zase
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes sem dal do auticka nove originalni gumove koberecky, ktery sem dostal od taty k vanocum ...jsou vyborny, skvele pasujou a necestujou...
spokojenost
spokojenost