Schéma pojistek
Schéma pojistek
Ahoj jsem mimo a nemám knihu, tak nevím kde je pojistka info-display prosím umí mi někdo poradit vím, že je č. 13, ale kde to je na skříni pojistkové, nebo scéma uložení pojistek. Nikde jsem nenašel nic
Děkuji Jirka
Děkuji Jirka
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Schéma pojistek
Kdyz otocis kryt pojistkove skrine tak tam to mas vse vyznacene na to nepotrebujes zadnou knihu
A tady jsi koukal?
https://www.astra-g.cz/pojistky/
A tady jsi koukal?
https://www.astra-g.cz/pojistky/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
No já taky četl,že ne každej má na tom krytu obrázek a taky vím,že třeba vytáhnu pojistku od SPZ,nebo jedný strany světel a ono to svítí dál.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To neni obrazek je to vyrazeny na tom plastu Takze to tam musi mit kazdy.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
díky juknu se jestli to tam je až zastavím
Tak mi poradil Adam 09 - odpojit baterku a pak vše šlo jako hodinky
Tak mi poradil Adam 09 - odpojit baterku a pak vše šlo jako hodinky
Naposledy upravil(a) Jirka D.. dne 11 pro 2009, 08:25, celkem upraveno 1 x.
Jirka: horní řada, osmá zleva. 7,5A
Mojmec: Blbost, tak vytahuješ špatnou pojistku.
Mojmec: Blbost, tak vytahuješ špatnou pojistku.
END
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Tak jsem asi blbej nebo co.Koukali jsme na to dva,obraceně to nešlo a po vytažení pojistky dle toho obrázku co je vyraženej/odlitej na tom krytu to furt svítilo.Ještě jsem zkusil vypnutý a zapnutý zapalování a hotovo.
Nevadí,my odkojení Škodovkama jsme už zvyklí,že ne všecko je tam kde má být a nefunguje tak jak fungovat má,nebo jak píše kniha.Hlavně co se elektroinstalace týče.
Nevadí,my odkojení Škodovkama jsme už zvyklí,že ne všecko je tam kde má být a nefunguje tak jak fungovat má,nebo jak píše kniha.Hlavně co se elektroinstalace týče.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
F2.24 - spodní řada, první vlevo - levé světlo + náklon
F2.6 - horní řada, první vlevo - pravé světlo + náklon
F2.6 - horní řada, první vlevo - pravé světlo + náklon
END
Okrem ineho je to aj v prirucke, ak nemas prirucku, da sa tu na hlavnej stranke stiahnut....
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
už opraveno poradil mi adam 09 díky kámo - odpojit baterku a vše chodí jako hodinky. Jen pojistky byly v pořádku a všechny
Schéma pojistek
ještě jsem šel na diagnostiku a ukazalo to na imobiliser a snímač chladící kapaliny. Jinak vše v pohodě a ted už nic jede jako nová
Rado nad zlato
Ty dvě chyby bych neřešil, pokud to jezdí a startuje jak má.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Jsou dva druhy pojistkových skříněk. Na velké a na malé pojistky. U těch malých nejsou obrázky na krytu, jen čísla. Na malé pojistky se přešlo někdy v roce 2000.milosh píše:To neni obrazek je to vyrazeny na tom plastu Takze to tam musi mit kazdy.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
JJ jezdí a startuje super jo a to čidlo stojí 210 Kč tak to je v pohodě. Jinak žádně závady, ale to to vše ukázala přístrojovka (imobiliser a čidlo chladící kapaliny)adam09 píše:Rado nad zlato
Máš pravdu. Je jen osazená čísly a je to pracné porovnávat ze starým schématem. Nemá proto někdo nové schéma?RomanK píše:Jsou dva druhy pojistkových skříněk. Na velké a na malé pojistky. U těch malých nejsou obrázky na krytu, jen čísla. Na malé pojistky se přešlo někdy v roce 2000.milosh píše:To neni obrazek je to vyrazeny na tom plastu Takze to tam musi mit kazdy.
Už je to v pohodě. Zdejší manuál k Astře je nověšího data a má i novou pojistkovou skříňku.
Meriva 1.6 16V (06)[/color]
Astra Caravan 2.0 DTi (03)
Astra Caravan 2.0 DTi (03)