posilovac neposiluje
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: posilovac neposiluje
Denny ale myslis ze by auto co ma altik v prd dojelo 200km?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Stát se to může,nefuńguje normálně,třeba jen udržuje baterku.
když jezdí jen po městě tak se nedobije baterka... a když začal po chvice fungovat tak máš slabou baterku...milosh píše:Tak se taky hlasim do klubu s nefungujicim posilovacem, manzelka vcera rano jela s autem a rikala ze skoro nemohla zatocit volantem, ale pry asi po pul km to bylo v pohode, tak nevim kde je problem? Jezdi jen po meste delsi cesty vubec takze to by mohl byt problem doufam ze to bude jen baterka v nejhorsim, novy altik se mi kupovat nechce, auto ma cca 118t najeto.
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dik, uz jsem na to taky prisel ze to bude snad jediny problem, zitra to projedu 60km snad se dobije
Jezdime kratke trasy po meste cca 20km denne, staci mi na toto Autobaterie Varta Blue Dynamic - 44Ah?
Motor 1.6 16V
Jezdime kratke trasy po meste cca 20km denne, staci mi na toto Autobaterie Varta Blue Dynamic - 44Ah?
Motor 1.6 16V
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jestli máš 44 Ah, tak ta se dá sehnat kolem 17-18 stovek, záleží na značce . . .
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Musim se podivat kolik tam je ale v konfiguratoru Varta jsem nasel tuto jako stred, dobije se slaba baterka jizdou nebo to musim dobit sam?
Stejne uz ji mam 3,5roku tak asi vymena bude lepsi za novou a kvalitnejsi, ted tam mam nakou znacku Perion, daval ji tam kamos kdyz mi auto servisoval po koupi, ja to vedet dam lepsi znacku
Stejne uz ji mam 3,5roku tak asi vymena bude lepsi za novou a kvalitnejsi, ted tam mam nakou znacku Perion, daval ji tam kamos kdyz mi auto servisoval po koupi, ja to vedet dam lepsi znacku
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tak chtělo by to občas nějakou delší jízdu než 4 km, ta Varta vypadá vcelku dobře, tady jsem jí našel za nějakých 1200,- http://www.perfektshop.cz/product/autob ... 440a-4405/
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo vypada dobre i cena s postovnym lepsi nez za ni davat v autokelly 2 litry i kdyz by asi byla hned
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
kde ušetříš, tam ušetříš
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Baterie je dobrá volba i pro kratší cesty. Pravda je, že to chce občas projet se poněkud déle..., anebo občas dobít dobíječkou.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Není náhodou na vozidlo s klimatizací předepsána min 55Ah?
Pro 1,6 16V je min 44Ah, ale s tou klimatizací jsi mě zaskočil.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
A jelikož začíná mrznout nezapomente na hodnotu startovacího proudu.Aspoň 400A a je to v klidu.Míň bych si do Astry nedal.
A pokud máš u auta někde zásuvku na 220V,tak co zkusit "konzervátor" baterie? Jedná se o 12V zdroj,vyplatí se sehnat nějaký co dává 0.5A a pokud auto stojí tak ti to i nabije baterku.Sice ne moc,ale pomůže to.Vyzkoušeno!
P.S. škoda,že Astra nemá zapalovač stále pod napětím jako Škodovky,aspon ta moje.Musím to cvakat přímo na baterku.
A pokud máš u auta někde zásuvku na 220V,tak co zkusit "konzervátor" baterie? Jedná se o 12V zdroj,vyplatí se sehnat nějaký co dává 0.5A a pokud auto stojí tak ti to i nabije baterku.Sice ne moc,ale pomůže to.Vyzkoušeno!
P.S. škoda,že Astra nemá zapalovač stále pod napětím jako Škodovky,aspon ta moje.Musím to cvakat přímo na baterku.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
dá se přece stále zapnuta zásuvka zapalovače dodělat, jinak je všude o údržbě baterie uvedeno
málo ježdění nebo jízda po městě a krátké trasy pravidelně kontrolovat a dobíjet CCA 1x za 3 měsíce.
Já teď dobíjel baterku po připojení k nabíječče ukázalo 50% cca nabíjeno 12hod, po měření ukazaná
hustota u 5. článku 100% +1 článek 75% . dal jsem to na domácí pulsní nabíječku 5 dní v kuse a všechny mají
100% napětí na svorkách 12,8 V.
málo ježdění nebo jízda po městě a krátké trasy pravidelně kontrolovat a dobíjet CCA 1x za 3 měsíce.
Já teď dobíjel baterku po připojení k nabíječče ukázalo 50% cca nabíjeno 12hod, po měření ukazaná
hustota u 5. článku 100% +1 článek 75% . dal jsem to na domácí pulsní nabíječku 5 dní v kuse a všechny mají
100% napětí na svorkách 12,8 V.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz bydlis v panelaku tak moc moznosti jak baterku nabijet a nenechat auto pred barakem odemceny neni.
Vcera jsem to projel 60km dnes ok tak uvidime kdyz bude blbnout koupim novou a bude, jen musim zjistit u ty Varty presny typ, klimu mam takze to bude chtit asi nejakou silnejsi jak psal Denny.
Vcera jsem to projel 60km dnes ok tak uvidime kdyz bude blbnout koupim novou a bude, jen musim zjistit u ty Varty presny typ, klimu mam takze to bude chtit asi nejakou silnejsi jak psal Denny.