founa hlavně tedy jako founa ne?

před pár lety lítal fórek, že se chlapi hádaj o jedinou věc, kdo ho má menšího, a to mobil, dnes jak pozoruji je to naopak, frčí "cihly" co umí snad i vynášet smetí, ale většinu lidí tyhle blbůstky přejdou po vyblbnutí se a navíc to v létě trhá kapsy u košil či kraťasů... Také se poslední dobou roztrh pytel s tel bez mech. klávesky, jeden takový jsem si taky objednal (bez kláv. již nikdy více!!!! to aby člověk FURT čuměl co kde mačká!!! osobně totiž za chůze, či jízdy napíšu i sms poslepu...), když jsem ho vybalil, trošku mě zarazila velikost a váha (nějakých pitomých 120g-pro mobil ale katastrofa) a má drahá polovička se začala smát, kam takovou krávu budu tahat

chvíli, cca 2 hoďky jsem si namlouval, že to bude dobrý, umí to snad i myšlenky číst, prostě výdobytek techniky (na po-hraní fakt good!!!).... áááno, je to fakt krásný, pohybem prstu otáčíš, natáčíš, naviguje to, dále ta tužtička na to jemnější klikání

....bla bla bla ...prostě minisystém vše v jednom... no, po těch 2 hodinách hraní jsem ho zabalil, běžel zpět na poštu a jsem fakt rád, že mi vrátili prašule a vzal jsem si tel. klasik konstrukce a co do velikosti skutečně MOBIL a né cihlu. Ještě dodatek, že dnes mobil i za -pětku- umí 50% věcí navíc co dotyčný majitel používat stejně nebude, max si je vyzkouší a řekne si BOMBAAAAA... a tím pádem je pak asi ten design (nic hnusného si nevezmu ani kdyby mi za to platili, že

)pro případného kupce na prvním místě, páč to není jako před těmi pár lety, kdy např N8210 stála 15 litrů a uměla jen trošku přehledněji oproti konkurenci za "pětku" poslat sms bez T9. A ještě otevřený-uzavřený systém, tel s uzavřeným bude vžy 2 až 20x rychlejší než tel s otevřeným systémem, většina známých od prvotního pochvalování si symbianů přešla k "UŽ NIKDY KU..A NECHCI TAKOVOU ŽELVU...", ten zbytek požaduje v tel navigaci (s uzavřeným ne e), ale prostě NĚKOMU SE LÍBÍ ČERVENÁ, JINÉMU MODRÁ, ASI TAK