Dálkové světla - problém s páčkou
Re: Dálkové světla - problém s páčkou
Otevřeš ten kaslík u řidiče, vycvakneš dvířka a pak jsou tam 2 "rychlošrouby" (otočíš je i mincí), vyndáč ten plast a pod ním je deska s pojistkama
Mobil : 602318645
- Reklama
Atáák..díx
No nekecej, kde?Pepino_GH píše:A nebo spálená či chybějící pojistka... Už jsem viděl na vlastní oči...APiK píše:Pokud normálně funguje světelná houkačka, tak problém v relé nebude. Bude to v páčce 80%, kontaktech kabelů 15%, přerušených kabelech 5%.
Když si otevřeš ten kastlík uvidíš v každém rohu rámu kastlíku malé hlavičky s průřerem na šroubovák, otočíš jimi o 90° a celý kastlík vyndáš. Pod nimi je panel s pojistkami a relátky.papagajus píše:Ha, a to je další věc, kterou jste mi připoměli - já nenašla pojistkovou skříňku!!--ten kaslík vlevo od volantu žádné pojistky neskrývá.
Jediný co jsem objevila je černá plastová škatulka "v motoru"..je tam cca 7 velkejch pojistek (jedna od světel - když jsem ji vytáhla všechno zhaslo)...Hned vedle tohoto vcelku neprobádaného prostoru je další škatulka s relátky - nějakými. Co myslíte?mám je postupně zkusit vyškubat?...aneb pokus-omyl?
Achjo, my ženy co?
END
No, sice je tma jako v řiti, ale jdu na to číhnout...prozatím dík za virtuální poradnu všem
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
slečna hodí dotaz a to byste se strhali sorry za OT
i já bych měl dotaz jde opravit tatáž páčka ale s problémem nevracejícího (pravého) se blinkru??
i já bych měl dotaz jde opravit tatáž páčka ale s problémem nevracejícího (pravého) se blinkru??
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
jde... výměnou za jinou...
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
Nevypíná ti blikna, žejo , to znám, to je relátko, v Opelu za cca. 150 kaček ? Nevím už si to ani nepamatuju, holt starší týpek no
Mobil : 602318645
Tak dobrý, pojistky jsou na světě. Zítra mažu do Opla neb mi ta kontrolka pěkně točí...všem vřelý dík a pěkný večer
Nevracející se páčka není relátkem.... To je v pr.. páčka.
END
Papagajus: vytáhni relé na dálky - druhé vlevo v horní řadě, vytáhni hned to vedle - tedy třetí a zkus ho dát do pozice toho druhého relé, pak vyzkoušej dálky zda chodí jak mají. Jestli jo, vrať to relé zpátky na třetí pozici, to druhé tam nedávej a dej ho v oplu do ruky prodejci ND aby ti podle něj prodal nové.
END
Hoj, tak Vám nevim, vytáhla jsem relátko (druhé zleva)...vrátila ho zpět a: kontrolka přestala svítit, funguje jen "houkačka", sepnutí dálkovek zatím ne-e, ale i tak dobrý
Pokud funguje světelná houkačka, ale nejdou dálky při cvaknutí páčky od sebe, koukni na pojistku č. 24 jestli není přepálená.
END
Dobrý den, taky mám ten problém s občasným nevypnutelným svícením dálkáčů. Koukal jsem na ty obrázky tady a na pojistky ve svý Astře, ale ty moje vypadaj úplně jinak. Nejsou vodorovně, ale svisle. Jako na tomhle schémátku:
Chápu to teda správně, že to relé, které potřebuju vyměnit je jedno z těch označených jedničkou (to druhé zleva)? Díky za odpověď. R
Chápu to teda správně, že to relé, které potřebuju vyměnit je jedno z těch označených jedničkou (to druhé zleva)? Díky za odpověď. R
http://www.barcallery.ic.cz - Barcelona photogallery, hi-tech quality photos
Jj, je to tak. Pozice relátek jsou stejný v obou verzích pojistkových skříněk.
END