Brzdy
-
- Kontaktovat uživatele:
Brzdy
S těma brzdama jsem nakonec dopadl blbě, nemám na to klíč. Tak to půjde do servisu. Jinak co se týče brzdoek, tak jeden supr kauf na: http://www.mjauto.cz/brzdovedesky.htm
jsou to fakt supr kluci, kteří mají různé díly na všechny možný auta.
Říkali že Ferodo jsou takoví moc tuhý, Lucas taky, ale pak mě doporučili ATE. Jo ještě ty plíšky na destičkách co jsou jako čidla na sjetý desky, není lepší je odstranit? Nenííčí se tím kotouče?
Říkali že Ferodo jsou takoví moc tuhý, Lucas taky, ale pak mě doporučili ATE. Jo ještě ty plíšky na destičkách co jsou jako čidla na sjetý desky, není lepší je odstranit? Nenííčí se tím kotouče?
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
- Reklama
Re: Brzdy
ahojky,stim klicem myslis asi torx orisek( 18 nebo 20??).Taky jsem na tom ztroskotal u zadnich desek,ale koupim za kylo orech a vymenim to sam na jare i s novymi destickami...(stare jsou uz pod min. 7,9mm ale jeste zimu vydri)Lukas G. píše:S těma brzdama jsem nakonec dopadl blbě, nemám na to klíč. Tak to půjde do servisu. Jinak co se týče brzdoek, tak jeden supr kauf na: http://www.mjauto.cz/brzdovedesky.htm
Vzadu je jeste vnejsi torx na trmen, pokud mubes menit i kotouce. Teda ja ho tam mam a ted jsem ho musel koupit.TOMHAJ píše: ahojky,stim klicem myslis asi torx orisek( 18 nebo 20??).Taky jsem na tom ztroskotal u zadnich desek,ale koupim za kylo orech a vymenim to sam na jare i s novymi destickami...(stare jsou uz pod min. 7,9mm ale jeste zimu vydri)
Zafira 2,0 DTi Elegance, tempomat, klima, 4x airbag, El okna, Alarm s dalkovym startem, CB radio FOTO
no to je ten torx o kterem mluvim,torx "orisek".Kupoval jsi 18 nebo 20torx abych to nemusel na aute zkouset??Jinak povolovani nic mo,co??Krenstik píše:Vzadu je jeste vnejsi torx na trmen, pokud mubes menit i kotouce. Teda ja ho tam mam a ted jsem ho musel koupit.TOMHAJ píše: ahojky,stim klicem myslis asi torx orisek( 18 nebo 20??).Taky jsem na tom ztroskotal u zadnich desek,ale koupim za kylo orech a vymenim to sam na jare i s novymi destickami...(stare jsou uz pod min. 7,9mm ale jeste zimu vydri)
-
takze sleduju obcasne lehounke piskani brzd uz asi 30tkm, ale poslednich asi 500km se to fest zhorsilo - v 100kmh s pustenym radiem to slysim, a to uz povazuju za dost vaznou vec. takze auto stoji v servise, sundali kola a desky, pomerili kotouce a vysledkem je kalkulace na: zadni kotouce+desky+predni desky. cena materialu cca 4-5000, prace jsem se radsi neptal... ale odpoledne to bude hotove, tak pak rychle skocim za odbornikem na diagnostiku (sviti mi kontorlka motoru, kucka se to na neutral a nejak to zacalo vic zrat-asi agr nebo agr nebo jak se to jmenuje ventil...). kuva doufam ze to vsechno zvladnu a o wikendu muzu konecne vzit rodinu na hory... nejak mi to auto ted zere prachy.
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
cauuo no aj ja mam ten problem piska mi vodicova strana zadna a mam tiez kotuce a ked chytim tak su horuce disky ale iba niekedy aj to ked piskaju a ked zastavim na pol hodinu uz nic neviem ci nie rucna moze byt hmm fakt uz neviem a mam iba 70000km najazdene
Opel Astra 1.2 16V,3dv.,4xairbag,posilnovac riadenia,ABS,stresne okno,85000km,hudba Sony,12"subwoofer Magnat,zosik Sony Xpold,,R15 Artec RH Cup,magmarot
-
kafik: NAPROSTO stejne priznaky jako u mne. i u mne to bylo subjektivne jen zadnim kole na ridicove strane (ktere bylo zahrate). dnesni akce tedy: vymena obou zadnich kotoucu+desek, plus vymena prednich desek + zkulturneni prednich kotoucu, ktere teda doufam jeste neco vydrzi. cena rovnych 5.000, netusim jake znacky desek/kotoucu, ale ani me to moc nezajima. brzdi to jak cert, fakt obrovsky rozdil!!! a to mechnik rikal ze prvnich 300 km nez si to sedne at nepocitam z nejakym zazracnym ucinkem brzd!
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
brzdy
Páni na mojej Astričke mám vzadu bubny a vo všeobecnosti s brzdami no problem.Mam ešte jednu karu a na nej som mal problem - hriali a piskali kotuče. Ked som to rozobral zistil som,že platničky v strmenoch boli prihrdzavené.Vybral som platničky,pilníkom zbrusil kovové časti na oboch kratších stranách,vložil dnu,poskladal a pohoda. Tak skúste mrknúť - taká banalita a koľko zožratých nervov.
Zdravim vas Gecka,prosimvas chtel bych predelat na G astre na zadni naprave brzdy,ato z BUBNU na KOTOUCE,myslite ze mi poradite?Slysel jsem zeto neni az zas takovej problem,staci tam prej vyhodit jen ty bubny a dat tam trmeny z kotoucema a koupit naboj,a co lanovod?Bude stejne dlouhej?poradte prosimvas.